icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Spil Dansk

Assens Kommune var en af i alt 29 Spil Dansk-kommuner i 2018. I uge 44 satte Spil Dansk fokus på dansk produceret musik. Der blev budt på over 1.000 musikarrangementer i hele Danmark. I Spil Dansk-ugen samler musiklivet kræfterne og gør sig umage med at hylde, forny og viderebringe den danske musik.

Det eneste krav til et Spil Dansk-arrangement er, at musikken skal være skabt og produceret af danske musikere, komponister og sangskrivere. Bortset fra det kan der synges på alle verdens sprog og spilles alle slags genrer. Nogle Spil Dansk-arrangementer er åbne, andre er lukkede. Nogle er arrangeret af Foreningen Spil Dansk i samarbejde med lokale arrangører, andre er rent lokale.

Spil Dansk afholdes også i 2019, igen i uge 44 - og også i 2019 vil Assens Kommune være Spil Dansk-kommune. Alle er velkomne til at byde ind med arrangementer!

Se også www.spildansk.dk.

Kontakt Kultur

Åbningstider:
Mandag - onsdag mellem kl. 10 - 15
Torsdag mellem kl. 10 - 17
Fredag mellem kl. 10 - 13

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.