icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Spil Dansk

Assens Kommune er en af i alt 32 Spil Dansk-kommuner i 2019. I uge 44 - fra 28. oktober til 3. november - sætter Spil Dansk fokus på dansk produceret musik. Der bydes på over 1.000 musikarrangementer i hele Danmark. I Spil Dansk-ugen samler musiklivet kræfterne og gør sig umage med at hylde, forny og viderebringe den danske musik.

Det eneste krav til et Spil Dansk-arrangement er, at musikken skal være skabt og produceret af danske musikere, komponister og sangskrivere. Bortset fra det kan der synges på alle verdens sprog og spilles alle slags genrer. Nogle Spil Dansk-arrangementer er åbne, andre er lukkede. Nogle er arrangeret af Foreningen Spil Dansk i samarbejde med lokale arrangører, andre er rent lokale. Alle er velkomne til at bidrage med arrangementer.

Se, hvilke Spil Dansk-arrangementer der afholdes i Assens Kommune. Klik på https://spildansk.dk/kalender/, og søg på Assens Kommune. Kalenderen opdateres løbende.

Et af Spil Dansk-initiativerne er Danmarks Fællessang, hvor Spil Dansk giver gratis redskaber til fællessang af 19 forskellige sange: sangtekster, indspilninger (akkompagnement med klaver og vokal), artikler og læringsmateriale. Fællessang-materialet er i 2019 tilgængeligt i 19 uger, fra uge 34 til og med uge 52, og kan bruges af alle. Man skal blot logge ind, første gang man bruger materialet. Vi opfordrer selvfølgelig til, at så mange som muligt i Assens Kommune gør brug af det gode tilbud.

Find de 19 sange her fra mandag den 19. august 2019: http://spildansk.dk/danmarks-faellessang/.

Se også www.spildansk.dk.

Kontakt Kultur

Åbningstider:
Mandag - onsdag mellem kl. 10 - 15
Torsdag mellem kl. 10 - 17
Fredag mellem kl. 10 - 13

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.