Aktuel information om Corona-situationen

Du kan finde aktuel information situationen i Assens Kommune her. 

Siden vil blive opdateret efterhånden, som vi bliver bekendt med udviklingen. 

Du kan også få løbende opdateringer på vores facebook-side: www.facebook.com/assenskommune.

Aktuel information om situationen ift. Covid-19 (Corona)
icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Spil Dansk

Assens Kommune var en af i alt 32 Spil Dansk-kommuner i 2019. I uge 44 - fra 28. oktober til 3. november - satte Spil Dansk fokus på dansk produceret musik. Der blev budt på over 1.000 musikarrangementer i hele Danmark. I Spil Dansk-ugen samler musiklivet kræfterne og gør sig umage med at hylde, forny og viderebringe den danske musik.

Det eneste krav til et Spil Dansk-arrangement er, at musikken skal være skabt og produceret af danske musikere, komponister og sangskrivere. Bortset fra det kan der synges på alle verdens sprog og spilles alle slags genrer. Nogle Spil Dansk-arrangementer er åbne, andre er lukkede. Nogle er arrangeret af Foreningen Spil Dansk i samarbejde med lokale arrangører, andre er rent lokale. Alle er velkomne til at bidrage med arrangementer.

Se, hvilke Spil Dansk-arrangementer der afholdes i Assens Kommune. Klik på https://spildansk.dk/kalender/, og søg på Assens Kommune. Kalenderen opdateres løbende.

Et særligt Spil Dansk-initiativ er ALSANG. På hjemmesiden https://alsang.dk/online/ giver Spil Dansk gratis redskaber til fællessang af 45 forskellige sange: sangtekster, indspilninger (akkompagnement med klaver og vokal), artikler og læringsmateriale. Alsang-materialet er tilgængeligt i 1 45 uger i 2019 og 2020, og det kan bruges af alle. Man skal blot logge ind, første gang man bruger materialet. Vi opfordrer selvfølgelig til, at så mange som muligt i Assens Kommune gør brug af det gode tilbud.

ALSANG ONLINE er indledningen på det store fællessang-initiativ ALSANG 2020, som i anledning af 75-året for Danmarks befrielse vil samle befolkningen i fællessang og sætte fokus på medborgerskab, demokrati og frihed.

Find de 45 sange på https://alsang.dk/online/

Se også www.spildansk.dk.

Kontakt Kultur

Åbningstider:
Mandag - onsdag 10 - 15
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 13

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.