icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Kulturforum Assens

Kulturforum Assens er oprettet i 2016. Formålet med Kulturforum er at sætte kulturlivet i Assens Kommune på dagsordenen, at sikre professionalisme, kvalitet og nytænkning og at arbejde for synergi og en koordineret indsats på kulturområdet.

Kulturforum Assens er oprettet i 2016. Formålet med Kulturforum er at sætte kulturlivet i Assens Kommune på dagsordenen, at sikre professionalisme, kvalitet og nytænkning og at arbejde for synergi og en koordineret indsats på kulturområdet.

Et mål for Kulturforum Assens er at fungere som høringsorgan, advisory board og sparringspartner for Assens Kommune i overordnede spørgsmål. Et andet mål er, at medlemmerne skaber noget sammen på det konkrete plan. Et tredje mål er, at de forhåndenværende ressourcer udnyttes bedre. Endelig er et fjerde, meget konkret mål at fremme kultur for, med og af børn og unge, blandt andet gennem udvikling af Assens Kommunes indsats Kultur i Børnehøjde.

Kulturforum Assens består af repræsentanter for 9 større kulturinstitutioner og kulturaktører i Assens Kommune. Derudover stilles der op til 2 pladser til rådighed for andre kulturaktører eller -grupper. Beskæftigelse, Erhverv og Kultur afgør efter offentlig annoncering, hvordan disse pladser besættes. De besættes for to år ad gangen. Første valgperiode løber til og med 31. december 2018.

Er din forening eller gruppe interesseret i at blive repræsenteret i Kulturforum Assens fra 2019? Så send en mail til kulturogfritid@assens.dk senest torsdag den 25. oktober 2018.

Kulturforum Assens har følgende medlemmer:

Jette Blåstedt, AssensBibliotekerne
Pauline Dagmar Christensen, Assens Kunstråd
Niels Thåstrup, Assens Musikskole
Finn Pedersen, Assens Sangkraftcenter / Vor Frue Kirke
Knud Møller, Frøbjerg Festspil
Henry Petersen, Kulturelt Samråd Aarup
Johan Møhlenfeldt Jensen, Museum Vestfyn
Lasse Tajmer, Tobaksgaarden
Bent Damsbo, Vestfyns Teater
Marianne Therp, Helnæs Kultur- og Musikforening
Ingrid Henriksen, Sulelængens Venner

I Kulturforum Assens’ møder deltager desuden for Assens Kommune:

Peter Nielsen, plan- og kulturchef
Katrine West, kulturkonsulent

Læs mere om Kulturforum Assens’ vision, formål, mål og sammensætning.

Kontakt Kultur

Åbningstider:
Mandag - onsdag mellem kl. 10 - 15
Torsdag mellem kl. 10 - 17
Fredag mellem kl. 10 - 13

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.