icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Kulturforum Assens

Kulturforum Assens blev oprettet i 2016. Formålet med Kulturforum Assens er at sætte kulturlivet i Assens Kommune på dagsordenen, at sikre professionalisme, kvalitet og nytænkning og at arbejde for synergi og en koordineret indsats på kulturområdet.

Et mål for Kulturforum Assens er at fungere som høringsorgan, advisory board og sparringspartner for Assens Kommune i overordnede spørgsmål. Et andet mål er, at medlemmerne skaber noget sammen på det konkrete plan. Et tredje mål er, at de forhåndenværende ressourcer udnyttes bedre. Endelig er et fjerde, meget konkret mål at fremme kultur for, med og af børn og unge, blandt andet gennem udvikling af Assens Kommunes indsats Kultur til alle børn og unge i Assens Kommune.

Kulturforum Assens består af repræsentanter for en række større kulturinstitutioner og kulturaktører i Assens Kommune. Der stilles desuden op til 2 pladser til rådighed for andre kulturaktører eller -grupper. Medborgerskab, Kultur og Beskæftigelseudvalget afgør efter offentlig annoncering, hvordan disse pladser besættes. De besættes for to år ad gangen. Den nuværende valgperiode løber til udgangen af 2023.

 

Kulturforum Assens har følgende medlemmer:

Michael Poulsen, AssensBibliotekerne
Marianne Schneider, Assens Kunstråd
Niels Thåstrup, Assens Musikskole
Jette Olsen, Assens SangKraftcenter
Knud Møller, Frøbjerg Festspil
Henry Petersen, Musik på Industrien
Johan Møhlenfeldt Jensen, Museum Vestfyn
Lasse Tajmer, Tobaksgaarden
Bent Damsbo, Vestfyns Teater
Jørgen Svenstrup, AiR-Assens (Artist-in-Residence)
Sonja Blytsø, Kunstforeningen Galleriet

 

I Kulturforum Assens’ møder deltager desuden for Assens Kommune:

Trine Madsen, afdelingsleder Kultur og Fritid
Katrine West, kulturkonsulent

Læs mere om Kulturforum Assens’ vision, formål, mål og sammensætning.

Kontakt Kultur og Fritid

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.