icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Aktivitetstilmelding Kulturfest 2022

Her er en vejledning til hvordan du kan tilmelde din aktivitet, så den kan bliver en del af kulturfesten 2022.

Din aktivitet behøver ikke være færdigplanlagt for at du kan tilmelde den. Beskriv ideen som den er nu selv om den kun er ved at blive udviklet. Du er også velkommen til at sende en aktivitet ind selv om du ikke har været en del af planlægningsmøderne.

Vi bruger kommunes tilskudsportal til indsamling af aktivitetsindhold da mange af jer allerede kender og bruger denne portal.

For at kunne komme i gang med tilmeldingen via tilskudsportalen. Skal du have en bruger til tilskudsportalen.

Hvis du ikke allerede har en bruger til den. Så skal du oprettet en bruger før du kan komme i gang. Se hvordan du gør det neden for.

Det er muligt at hente en kladde af ansøgningsskemaet så i kan komme i gang med at skrive ansøgningen her og nu. Find kladden via dette link

Du skal sende din tilmelding ind senest den 14 november.

Her er link til tilskudsportalen

Her kan du hente en vejledning til hvordan du bruger tilskudsportalen til at tilmelde din aktivitet. 

 

Sådan opretter jeg er bruger på tilskudsportalen, hvis du ikke har en bruger i forvejen

Det første du skal gøre er at skrive til Lise Christoffersen på denne mail kulturogfritid@assens.dk og bede hende oprette dig en bruger på tilskudsportalen.

 

Behandlings af aktivitetstilmelding

Du har ind til den 14 november til at sende din aktivitetstilmelding ind.

Når jeg har modtaget ansøgningen så skaber jeg et samlet overblik over alle jeres tilmeldinger. Det gennemarbejdes af styregruppen. På baggrund af denne gennemgang for i sidst i november tilsendt et overblik over alle tilmeldinger samt et udkast til program og placerings plan. Alt dette gennemgår vi så til vores koordineringsmøde den 17. januar 2022, kl. 17.00 -21.00

Husk at tilmelde jer dette møde via dette link

 

Kontakt Bylivskoordinator Bo Ejstrup

Tlf: 21 70 44 14

Send almindelig e-mail
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.