icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Kulturfesten - Vi ses på højen

Kulturfesten på naturskønne Frøbjerg Bavnehøj er et nyt, kulturelt højdepunkt, hvor mennesker og natur mødes til fire dage med sansevækkende kulturoplevelser. Her kan du opleve en perlerække af spændende kunstnere og artister, som vil tage dig med på en rejse ind i musikkens, scenekunstens, litteraturens og billedkunstens verden.

Kulturfesten Frøbjerg Bavnehøj - 16.-19. juni 2022 www.kulturfesten.dk #kulturfesten

Med vind i håret, duften af sommer, udsigt og åben himmel får du, din familie, dine venner og bekendte en kulturel oplevelse på højde med de allerbedste. Frøbjerg Bavnehøj er ikke blot Fyns højeste punkt med sine 130 meter: Den historiske høj er placeret midt i det fynske landskab og danner de perfekte grønne rammer for nogle gode dage med musik, teater og billedkunst.

Kulturfesten skaber ringe i vandet der skal bidrage til at udvikle de aktiviteter som Kulturfesten blot giver en smagsprøve på og som foregår hele året rundt i kommunen. Kulturfesten arrangeres af Assens Kommune i samarbejde med lokale aktører, som blandt andet tæller Tobaksgaarden, Vestfyns Teater, Assens Bibliotekerne, Museum Vestfyn, Assens Musikskole, Frøbjerg Festspil, Musik på Industrien, Liv i Assens, U-Huset, Udvikling Assens og mange, mange flere.

Der manglede et kulturelt højdepunkt på Fyn, der kunne få øen i midten til at lyse op og styrke netværket mellem kommunens mange kulturaktører, skoler og institutioner. Kulturfesten er svaret.

Besøg os fra d. 16. juni - 19. juni.

Vi ses på højen!

Kontakt Bylivskoordinator Bo Ejstrup

Tlf: 21 70 44 14

Send almindelig e-mail
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.