icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Assens Kunstråds Kunstpulje

HuskMitNavn: Graffitikunst i Arena Assens, indviet 2022. Indkøbt af Assens Kunstråds Kunstpulje 2021

Assens Kunstråds Kunstpulje

Assens Kunstråd råder over en pulje på 100.000 kr. årligt til indkøb af kunst til det offentlige rum.

Kommunale institutioner og andre institutioner eller virksomheder, hvortil der er offentlig adgang, kan ansøge om at komme i betragtning, når Assens Kunstråd indkøber værker. Der kan søges om værker til såvel udendørs som indendørs placering.

Værkerne vil være ejet af Assens Kommune og udlånes via Assens Kunstråd, i første omgang for en periode på 5 år. Derefter er der mulighed for forlængelse.

 

Hvordan ansøger man?

Der er normalt én årlig ansøgningsrunde. I 2023 er ansøgningsfristen 15. maj. Puljen udmeldes op til ansøgningsfristen. Ansøgningsskema og kriterier for indkøb og udlån af værker kan ses via følgende link:

I er velkomne til også uden for ansøgningsrunden at kontakte Assens Kunstråd med ønsker om eller forslag til kunst til det offentlige rum. Send en mail til kulturogfritid@assens.dk, eller brug ansøgningsskemaet.

 

Værker fra Fyns Kunstfond

Fra den nedlagte Fyns Kunstfond har Assens Kunstråd modtaget en række malerier og grafiske værker, som udbydes til udlån. Kunne I være interesserede i at låne nogen af disse værker, er I velkomne til at skrive til kulturogfritid@assens.dk.

 

Andre muligheder for at låne kunst: Lån af værker fra Statens Kunstfond

Statslige, regionale, kommunale eller andre institutioner, der er tilgængelige for en bredere offentlighed kan ansøge om langtidslån af kunst fra Statens Kunstfond. Museer kan ikke søge.
Læs om ordningen her: www.kunst.dk/kunststoette/puljestamside/tilskud/laan-af-kunst/

 

Værker indkøbt af Assens Kunstråds Kunstpulje

 

Indkøbte værker 2022
Frede Troelsen: 3 skulpturer til Strandmølleskolen, 3 relieffer til Peter Willemoesskolen, 3 grafiske værker

Indkøbte værker 2021-2022
Søren Assenholt: Bakkerne & Broerne - grønt kunstværk til Salbrovadskolen

 

Kontakt Kultur og Fritid

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.