icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Assens Kunstråds Kunstpulje

Assens Kunstråd råder over en pulje på 100.000 kr. årligt til indkøb af kunst til det offentlige rum.

Kommunale institutioner og andre institutioner eller virksomheder, hvortil der er offentlig adgang, kan ansøge om at komme i betragtning, når Assens Kunstråd indkøber værker. Der kan søges om værker til såvel udendørs som indendørs placering.

Værkerne vil være ejet af Assens Kommune og udlånes via Assens Kunstråd, i første omgang for en periode på 5 år. Derefter er der mulighed for forlængelse.

Hvordan ansøger man?

Det nye Assens Kunstråd, som tiltrådte i januar 2018, har vedtaget, at der i 2018 ikke bliver nogen ansøgningsrunde til Kunstpuljen. Det skyldes, at det tidligere kunstudvalg allerede havde disponeret over en stor del af det beløb, der var til rådighed i 2018.

Fra 2019 vil der være en årlig ansøgningsrunde med frist 1. marts. Puljen udmeldes i december 2018. Ansøgningsskema og kriterier for indkøb og udlån af værker bliver de samme som tidligere - se nederst på denne side.

Værker fra Fyns Kunstfond

Fra den nedlagte Fyns Kunstfond har Assens Kunstråd modtaget en række malerier og grafiske værker, som udbydes til udlån. Kunne I være interesserede i at låne nogen af disse værker, er I velkomne til at skrive til kulturogfritid@assens.dk.

Kriterier

Ansøgningsskema

Indkøbte værker 2014-2017

Kontakt Kultur

Åbningstider:
Mandag - onsdag mellem kl. 10 - 15
Torsdag mellem kl. 10 - 17
Fredag mellem kl. 10 - 13

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.