icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Assens Kunstråds Kunstpulje

Assens Kunstråd råder over en pulje på 100.000 kr. årligt til indkøb af kunst til det offentlige rum.

Kommunale institutioner og andre institutioner eller virksomheder, hvortil der er offentlig adgang, kan ansøge om at komme i betragtning, når Assens Kunstråd indkøber værker. Der kan søges om værker til såvel udendørs som indendørs placering.

Værkerne vil være ejet af Assens Kommune og udlånes via Assens Kunstråd, i første omgang for en periode på 5 år. Derefter er der mulighed for forlængelse.

I 2018 er der forhåndsdisponeret over en stor del af puljen, idet der er afsat 55.000 kr. til en udsmykningsopgave, som blev igangsat af Assens Kunstråd i 2016. Dermed er der 45.000 kr. tilbage til indkøb fra puljen i 2018.

Derudover har Assens Kunstråd fra den nedlagte Fyns Kunstfond modtaget en række malerier og grafiske værker, som udbydes til udlån.

Bemærk:

Det nye kunstråd, som tiltrådte januar 2018, er i gang med at revidere proceduren for kunstpuljen. Forslag til ny procedure forventes behandlet på kunstrådets møde den 2. maj 2018, hvorefter denne side vil blive opdateret.

Har I forslag til indkøb af værker via kunstpuljen, er I altid velkomne til at kontakte kunstrådets sekretær eller indsende et udfyldt ansøgningsskema til kulturogfritid@assens.dk. Så vil I blive kontaktet af et medlem af kunstpuljeudvalget.

Er I interesserede i at låne allerede indkøbte værker, er I ligeledes velkomne til at skrive til kulturogfritid@assens.dk.

Herunder finder I de gældende kriterier for puljen samt ansøgningsskema.

 

Kriterier

Ansøgningsskema

Indkøbte værker 2014-2017

Kontakt Kultur

Åbningstider:
Mandag - onsdag mellem kl. 10 - 15
Torsdag mellem kl. 10 - 17
Fredag mellem kl. 10 - 13

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.