icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

Assens Kunstråds Kunstdag

Assens Kunstråd afholder en årlig Kunstdag, hvor kommunens borgere inviteres til en kunstudstilling, der samtidig indeholder et element af kunstformidling og mulighed for dialog mellem kunstnere og publikum. På Kunstdagen uddeles i øvrigt Assens Kunstråds Rejselegat.

Den første Kunstdag blev afholdt på Assens Rådhus i november 2012, med to kunstnerforedrag og to rundvisninger på Assens Rådhus, hvor der var fokus på henholdsvis bygningens historie og værker udlånt fra Statens Kunstfond.

Kunstdag 2014 fandt sted i april 2014 på Tobaksgaarden i forbindelse af åbningen af en kunstudstilling med maleren Indigo Richards, grafikeren Birgitte Thorlacius og billedhuggeren Steffan Herrik. I arrangementet indgik artist talks og cellokoncert med Julie Tandrup Kock.

Kunstdag 2015 blev afholdt i april 2015 på Vestfyns Gymnasium i Glamsbjerg. Her præsenteredes gymnasiets nye bygning med værker doneret af Ny Carlsberg Fondet samt en udstilling med værker af kunstnerne Helle Baslund, Lisbeth Eugenie Christensen og Annette Holdensen, som også fortalte om deres arbejde. Desuden indgik en lille koncert med Anna Scharling, singer-songwriter og guitarist.

Kunstdag 2016 blev afholdt i april 2016 på Tommerup Keramiske Værksted, med omvisning ved værkstedets ansatte samt billedforedrag ved værkstedets direktør Esben Lyngsaa Madsen.

Kunstdag 2017 fandt sted i april 2017 på Tobaksgaarden i Assens i forbindelse med åbningen af Poul R. Weile og Beate Bendels udstilling ”Når Stilheden er forbi sænker Roen sig”. I arrangementet indgik artist talk og foredrag om kunstlivet i Berlin, samt en lille koncert med Hans Mydtskov, saxofon, og Poul Lendal, violin, drejelire, jødeharpe og slagtøj.

Kontakt Kultur

Åbningstider:
Mandag - onsdag mellem kl. 10 - 15
Torsdag mellem kl. 10 - 17
Fredag mellem kl. 10 - 13

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.