icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

AiR Assens

Kunstnerophold Assens

Assens Kunstråd er optaget af at styrke kunst og kultur gennem både lokale og internationale initiativer. Hvert år siden 2013 - bortset fra i 2018 - har kunstrådet uddelt Assens Kunstråds Rejselegat, og i 2015 arrangerede kunstrådet Internationalt Skulptursymposium 2015 Assens.

AiR Assens lægger sig i forlængelse af disse bestræbelser på at inspirere og lade sig inspirere af omverdenen. Siden 2017 har Assens Kunstråd hvert år udbudt et eller flere Artist-in-Residence / kunstnerophold. Kunstneropholdene har fundet sted på Naarup Savværk og Thurup Hus.

For september 2020 har AiR Assens i samarbejde med Gæsteatelier Hollufgård udbudt kunstnerophold for et antal udenlandske eller danske kunstnere. Ansøgninger fra billedkunstnere med særlig interesse for at arbejde med temaerne klodens tilstand, natur, økologi og bæredygtighed prioriteres højt.

Årets Artist-in-Residence-kunstnere forventes udpeget inden 1. april 2020
Se også www.air-assens.dk

AiR Assens 2020 er støttet af
Statens Kunstfond
Fonden for Fynske Bank
Assens Kommune

Kontakt Kultur

Åbningstider:
Mandag - onsdag 10 - 15
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 13

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.