icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

AiR-Assens

Kunstnerophold Assens

Assens Kunstråd er optaget af at styrke kunst og kultur gennem både lokale og internationale initiativer. Hvert år siden 2013 - bortset fra i 2018 - har kunstrådet uddelt Assens Kunstråds Rejselegat, og i 2015 arrangerede kunstrådet Internationalt Skulptursymposium 2015 Assens.

AiR-Assens lægger sig i forlængelse af disse bestræbelser på at inspirere og lade sig inspirere af omverdenen. Siden 2017 har Assens Kunstråd hvert år udbudt et eller flere Artist-in-Residence / kunstnerophold. Kunstneropholdene har fundet sted på Naarup Savværk og Thurup Hus. I 2020 måtte projektet dog aflyses på grund af covid-19.

Ansøgninger fra billedkunstnere med særlig interesse for at arbejde med temaerne klodens tilstand, natur, økologi og bæredygtighed prioriteres højt, når kunstneropholdene skal fordeles.

 

AiR-Assens 2022

AiR-Assens 2022 har desværre måttet aflyses. Til gengæld arbejdes på højtryk på at oprette et nyt, udvidet projekt, AiR Fyn, i samarbejde med Hollufgård og andre fynske aktører

Følg med på www.air-assens.dk.

 

AiR-Assens 2021

Fire kunstnere var af Assens Kunstråd valgt til Kunstnerophold 2021 i Assens Kommune og arbejdede i hele september måned på Naarup Savværk og Thurup Hus med deres kunstneriske projekter. De fire kunstnere var:

  • Emma Hislop (Scotland)
  • Bart Ensing (Holland)
  • Haninga Thiel (Germany)
  • Pia Græsbøll (Denmark)

I forbindelse med kunstneropholdene blev der afholdt en række arrangementer: Artist Talks, Filmforevisninger og Åbne Værksteder. Læs mere her

Se også www.air-assens.dk.

 

AiR-Assens 2021 blev støttet af
Statens Kunstfond
Fonden for Fynske Bank
Billedkunstnernes Forbund - Ophavsretsfonden
Assens Kommune

Kontakt Kultur

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.