icon-Oplev-kulturen

Oplev kulturen

AiR Assens

Kunstnerophold Assens

Assens Kunstråd er optaget af at styrke kunst og kultur gennem både lokale og internationale initiativer. Hvert år i perioden 2013-2017, og igen i 2019, har kunstrådet uddelt Assens Kunstråds Rejselegat, og i 2015 arrangerede kunstrådet Internationalt Skulptursymposium 2015 Assens.

AiR Assens lægger sig i forlængelse af disse bestræbelser på at inspirere og lade sig inspirere af omverdenen. Siden 2017 har Assens Kunstråd hvert år udbudt et eller flere Artist-in-Residence / kunstnerophold. Kunstneropholdene har fundet sted på Naarup Savværk og Thurup Hus.

For september 2019 udbød Assens Kunstråd kunstnerophold for en eller flere udenlandske eller danske kunstnere. I ansøgningsmaterialet lagde kunstrådet vægt på, at ansøgninger fra billedkunstnere med særlig interesse for at arbejde med temaerne klodens tilstand, natur, økologi og bæredygtighed ville blive prioriteret højt.

Der var stor interesse for opholdet. Assens Kunstråd modtog ikke færre end 84 gyldige ansøgninger. To kunstnere blev valgt til Kunstnerophold 2019 Assens og arbejdede i hele september måned på Naarup Savværk med deres kunstneriske projekter. De to kunstnere er:

Se også www.air-assens.dk

AiR Assens 2019 er støttet af
Statens Kunstfond
Fonden for Fynske Bank
Velux Fonden
Assens Kommune

Kontakt Kultur

Åbningstider:
Mandag - onsdag 10 - 15
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 13

Tlf: 64 74 75 07

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.