icon-Giv-en-hånd

Giv en hånd

By- og Landsbyambassadørordning

By- og Landsbyambassadørordning

Assens Kommune har en strategi, der drejer sig om øget bosætning i kommunen.

En del af opfyldelsen af denne strategi er udvikling af kommunens ambassadørkorps.

Ideen med et ambassadørkorps er at sikre, at både nye, allerede tilflyttede borgere, men også potentielle tilflyttere, føler sig velkomne i et givent lokalsamfund ved hjælp af ambassadørerne.
En stor del af ambassadørerne går ud og byder nytilflyttere velkommen med et besøg, en blomst og en tilflyttermappe, og står ligeledes til rådighed for potentielle tilflyttere. En interesseret tilflytter kan således henvende sig til en ambassadør, og få en snak med ham, hende eller en hel familie om, hvordan det er at bo i et givent lokalsamfund. Andre ambassadører byder nytilflyttere velkommen ved et fælles arrangement.

Ordningen startede med et borgermøde i oktober 2013, og en officiel start den 2. oktober 2014. Siden er ordningen videreudviklet sammen med ambassadørerne, - nye er kommet til, og ordningen består nu af borgere fra flere end 27 forskellige lokalsamfund i Assens Kommune.

By- og landsbyambassadørerne er 100 % frivillige, der gerne vil gøre en indsats for deres lokalsamfund og for Assens Kommune som helhed.

Velkomstgaver, brochurer og andre materialer finansieres af Assens Kommune.

Enkeltpersoner eller lokalsamfund, der ønsker at tilmelde sig ambassadørordningen, kan henvende sig til udviklingskonsulent Steen Søgaard på 64 74 73 68 eller via mail: stspe@assens.dk

 

Vi holder sammen

Kontakt Plan

Tlf: 64 74 75 20

Send almindelig e-mail
Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.