• Hjælp
  • Kontakt
  • You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

icon-Giv-en-hånd

Giv en hånd

Aktivt medborgerskab

I Assens Kommune er der rigtig mange aktive medborgere, der hver dag bidrager til fællesskabet. Det er en indsats, der værdsættes højt, og som vi gerne vil værne om, for vi tror på, at aktivt medborgerskab både har værdi for den enkelte, for andre medborgere og for Assens Kommune som helhed. 

Engagerede, idérige og ansvarlige medborgere er med til at gøre Assens Kommune til et godt sted at bo. Aktive medborgere styrker vores lokale fællesskaber og sammenhængskraften i vores kommune. I det daglige giver samspillet og fællesskabet mellem borgere, virksomheder, politikere og medarbejdere sig til udtryk på mange forskellige måder. 

Her finder du en række forskellige sider, som måske er relevante for dig. 

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål til det aktive medborgerskab i Assens Kommune er du naturligvis altid velkommen til at kontakte konsulent for aktivt medborgerskab. Du finder kontaktoplysningerne her på siden. 

 

Kontakt Konsulent for aktivt medborgerskab

Telefon: 64 74 73 78

Send almindelig e-mail
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.