icon-Foreninger-og-fritidsliv

Fritidsliv

Boblberg - Find nye fællesskaber

Mangler du nogen at dele oplevelser eller interesser med i dit lokalområde? Så kan Boblberg være hjemmesiden, hvor du finder det fællesskab, du leder efter.

På Boblberg har du mulighed for at oprette opslag i form af bobler, som inviterer til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre.

Et mødested for nye fællesskaber – og måske nye venskaber

Det kan være, at du mangler en badmintonmakker, nogen at strikke, en at løbe eller gå tur med eller måske bare en god ven, hvis du til tider føler dig lidt alene eller ensom. Gennem boblerne kan du møde andre borgere med samme interesser.

En hjælpende hånd

Assens Kommune tilbyder alle borgere og foreninger at bruge Boblberg som en fleksibel mulighed, der gør det nemmere at være aktiv sammen med andre og skabe nye fællesskaber. 

Boblerne giver samtidig inspiration til de borgere, der har et ønske om at være frivillige. Foreninger kan nemlig også oprette bobler, hvis de mangler hænder.

Fakta om Boblberg

  • Mere end 330.000 borgere er en del af Boblberg.
  • I dag benyttes Boblberg af mere end 35 kommuner
  • Boblberg er gratis, tilgængelig på alle enheder, og er for alle.
  • Boblberg er udviklet i samarbejde med tre af landets kommuner og et stort udsnit af organisationer, som har berøring med kultur, fritid, sundhed og frivillighed.