icon-Foreninger-og-fritidsliv

Fritidsliv

Assens PÅ sport

Vi hjælper dit barn til en god start i foreningslivet.

Foreningslivet giver vores børn og unge gode oplevelser og nye venskaber. Men nogle børn og unge har svært ved at komme i gang. Der kan være sundhedsmæssige, praktiske eller økonomiske grunde til, at barnet eller den unge ikke er kommet ind i en forening endnu. 

Vi vil gerne hjælpe dit barn - eller dig - med at finde den helt rigtige fritidsaktivitet. Det eneste du skal gøre er, at ringe eller skrive til Kim. Tilbuddet henvender sig til alle børn og unge i alderen 6 - 24 år. 

Kim Nørgaard Kruse

Kim hjælper med at finde det helt rigtige foreningstilbud til dit barn - eller dig. 

Du kan ringe til Kim på 20 31 12 83 eller skrive til ham på knkru@assens.dk

Sidst men ikke mindst, kan du også tilmelde dit barn via den grønne knap forneden. 

Det kan Kim hjælpe med

  • Kim har et godt kendskab til foreningslivet i dit nærområdet. Han kan foreslå aktiviteter, som du måske ikke selv er opmærksom på. 
  • Kim vil lytte til jeres praktiske udfordringer og komme med forslag til løsninger, der kan gøre det nemmere for dig/jer at følge et foreningstilbud.
  • Kim kan også hjælpe med at søge økonomisk støtte til kontingent og udstyr, som fx fodboldstøvler. 

Baggrund

  • Projektet "Assens PÅ sport" har til formål, at hjælpe børn og unge i gang med et aktivt fritidsliv. 
  • Tilbuddet om at finde den helt rigtige fritidsaktivitet henvender sig til alle børn og unge i alderen 6 - 24 år. Tilbuddet kan formidle kontakt til alle foreninger i Assens Kommune. 
  • Projektet "Assens PÅ sport" består også af en anden del, hvor en række frivillige fra i alt 11 foreninger, er blevet uddannet til, at tage imod børn og med særlige udfordringer, som for eksempel ADHD. 
  • Projektet er samarbejde med ADHD-foreningen og er støttet af DGI Fyn og Socialstyrelsen. Alle parter bidrager med kompetencer, som er gode for målgruppen.

 

Kontakt projektkoordinator Kim Nørgaard Kruse

Tlf: 20 31 12 83

OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.