icon-Bliv-hørt

Bliv hørt

Ny dagligvarebutik i Assens?

Skal Byrådet skabe mulighed for, at der kan opføres en dagligvarebutik på Fåborgvej 16 ved rundkørslen Fåborgvej / Søndre Ringvej i Assens?

På baggrund af de nyligt vedtagne planlovsændringer er Assens Kommune blevet ansøgt om at igangsætte en proces for udarbejdelse af en lokalplan og et kommuneplantillæg, der kan realisere en grundejers ønske om at etablere en ny dagligvarebutik på 1200 m2 på Fåborgvej 16 i Assens. Byrådet har den 25. oktober besluttet at undersøge mulighederne for dette og indkalder derfor idéer, synspunkter og forslag til den forestående planlægning, som skal ændre Kommuneplan 2017-2029.

Hvis der skal skabes mulighed for en dagligvarebutik det pågældende sted, skal Kommuneplanens detailhandelsstruktur, detailhandelsretningslinjer og den pågældende kommuneplanramme ændres med et kommuneplantillæg. Og der skal efterfølgende udarbejdes en lokalplan.

På baggrund af de idéer og synspunkter, Assens Kommune modtager, udarbejdes et konkret forslag til ændring af Kommuneplanen.

Foroffentlighedsfasen løber fra den 3. november til den 17. november 2017, så dine idéer og forslag skal være modtaget af Assens Kommune senest den 17. november 2017.

Se folder om idefasen her

Offentliggjort den 3. november 2017

Få besked om nye offentliggørelser

Vi udsender et nyhedsbrev med alle vores offentliggørelser ca. en gang om ugen. Du kan tilmelde dig her: