Handlingssider

Anmeld rotter

Når du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det. Det gælder også hvis du er en privat bekæmper. Her på siden kan du anmelde rotter digitalt. Du kan også anmelde rotter telefonisk direkte til Rentokil.

Du har mulighed for at anmelde rotter digitalt nedenfor eller telefonisk til Rentokil på tlf. 70 10 27 10 mandag til torsdag kl. 8.00-16 og fredag kl. 8.00-15.30.

Rottebekæmperen vil kontakte ejer eller lejer på ejendommen for at træffe aftale om besøg. Det er derfor vigtigt at oplyse telefonnr., som du kan træffes på. Ejer, lejer eller repræsentant herfor skal være tilstede ved rottebekæmperens besøg på ejendommen.

Anmeld privat bekæmpelse af rotter

Er du privat bekæmper, som udfører privat bekæmpelse af rotter som del af en indgået sikringsordning med en ejendomsejer, skal du anmelde rotter via linket ”Anmeld rotter” nedenfor.
Hvis du har opnået R2-autorisation og bekæmper rotter på din egen erhvervsejendom, så skal du ligeledes anmelde rotter via linket ”Anmeld rotter” nedenfor.

Hvordan anmelder jeg privat bekæmpelse korrekt?
Når du har benyttet linket ”Anmeld rotter”, så skal du starte med at krydse af under punktet ”Privat bekæmpelse af rotteforekomst”.

Derefter vælger du den eller de problemtyper, som er relevant i forhold til den konkrete anmeldelse. 

 

En liste over ting

  1. Kræver ingen særlige forudsætninger

Sådan gør du

  1. Angiv oplysninger om anmelder (HUSK telefonnr.)
  2. Angiv hvor du har set problemet
  3. Angiv problemtypen
  4. Evt. vedhæft billede af problem
  5. Send til kommunen