Handlingssider

Anmeld rotter

Når du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det. Det gælder også hvis du er en privat bekæmper. Du kan anmelde rotter her på siden.

Du skal som udgangspunkt anmelde rotter digitalt. Du kan gøre det nederst på siden. Hvis du oplever problemer med at anmelde via den digitale løsning, kan du få hjælp til at anmelde rotter ved at ringe til Kiltin på tlf. 33 98 61 12; mandag til torsdag kl. 8.00-16:00 og fredag kl. 8.00-15.30.
I weekender og på helligdage kan Kiltin kontaktes på vagttelefon: 29 16 40 73.

Rottebekæmperen vil kontakte ejer eller lejer på ejendommen for at træffe aftale om besøg. Det er derfor vigtigt at oplyse et telefonnummer, som du kan træffes på. Ejer, lejer eller repræsentant herfor skal som udgangspunkt være tilstede ved rottebekæmperens besøg på ejendommen.

Anmeldelse af privat bekæmpelse af rotter

Privat bekæmpelse af rotter skal ikke længere anmeldes til kommunen. En R1- eller R2-autoriseret person, der udfører privat bekæmpelse af rotter på ejendomme i kommunen, skal anmelde og løbende registrere og indberette oplysninger om bekæmpelsen direkte til den fællesoffentlige database.

Firmaer skal også indberette enhver indgåelse, ændring eller ophævelse af en privat kontrakt om en sikringsordning til den fællesoffentlige database.

En liste over ting

  1. Kræver ingen særlige forudsætninger

Sådan gør du

  1. Angiv oplysninger om anmelder (HUSK telefonnr.)
  2. Angiv hvor du har set problemet
  3. Angiv problemtypen
  4. Evt. vedhæft billede af problem
  5. Send til kommunen