Skip til hoved indholdet
    Hjem Om os Nyt fra Assens Kommune Nyheder og pressemeddelelser Karina oplever en stor personlig udvikling igennem sit fleksjob

Karina oplever en stor personlig udvikling igennem sit fleksjob

Karina arbejder 6 timer om ugen i Rema 1000 i Haarby, hvor hun er ansat i fleksjob. Men selvom Karina i dag er glad for kontakten med kunderne, så har det krævet en større personlig udvikling at nå dertil.

”Det er vigtigt for mig at give en god service, og jeg bliver så glad, når jeg kan hjælpe kunderne og give dem en god oplevelse”, sådan fortæller 57-årige Karina Sund Jensen.  

Hun arbejder 6 timer om ugen i Rema 1000 i Haarby, hvor hun er ansat i fleksjob. Men selvom Karina i dag er glad for kontakten med kunderne, så har det været en lang vej dertil.

”Jeg har nogle usynlige udfordringer, som gør, at jeg har brug for meget struktur og stor forudsigelighed. Det betyder også, at jeg hurtigt bliver træt og udmattet”.

 

Tonen og kollegaerne på arbejdspladsen giver mig energi. Der er en stor omsorg og stor hjælpsomhed blandt kollegaerne. Og når jeg kommer hjem føler jeg, at jeg har været på arbejde, hvilket gør, at jeg også føler, jeg har bidraget med noget, og at jeg har gjort en forskel.

Karina Sund Jensen, Rema 1000 Haarby

For knap 4 år siden fik hun fleksjobbet i Haarby, og det har været medvirkende til, at hun nu kan være social i længere tid ad gangen:

”Jeg har udviklet mig meget. Nu kan jeg både sidde i kassen, og jeg har det godt med at have dialog med kunderne”, siger hun og fortsætter:

”Jeg får nogle gode oplevelser, og jeg føler mig set og hørt. Jeg føler mig som en del af et fællesskab både på arbejdspladsen og i lokalsamfundet gennem borgerne, der kommer i butikken”.

Og Karina er ikke i tvivl. Jobbet har stor værdi for hende:

”Det at jeg har noget at stå op til, det at jeg skal have uniform på – det betyder utroligt meget for mig. Tonen og kollegaerne på arbejdspladsen giver mig energi. Der er en stor omsorg og stor hjælpsomhed blandt kollegaerne.

Og når jeg kommer hjem føler jeg, at jeg har været på arbejde, hvilket gør, at jeg også føler, jeg har bidraget med noget, og at jeg har gjort en forskel.”, fortæller Karina Sund Jensen.

Vi sætter i øjeblikket fokus på mulighederne for fleksjob i anledningen af vores arrangement Middag med muligheder.

Her mødes virksomheder, Jobcenter Assens og Assens Kommune for at drøfte muligheder for at skabe flere fleksjobs, så flere får muligheden for at komme ind på arbejdsmarkedet igen.

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Lukkedage

Nyttige links