Skip til hoved indholdet
    Hjem Om os Nyt fra Assens Kommune Nyheder og pressemeddelelser Jeg er ikke bare hende, der syg, jeg bidrager med noget og skaber værdi for virksomheden”

Jeg er ikke bare hende, der syg, jeg bidrager med noget og skaber værdi for virksomheden”

Dét, der for nogle måske er små opgaver, udgør faktisk et betydningsfuldt arbejde for Karina. Og på de 6 timer om ugen, hun er ansat hos Bentsen Emballage, skaber hun stor værdi for både for virksomheden og for sig selv.

”Det betyder meget for mit selvværd og min identitet, at jeg stadig kan arbejde. Jeg er ikke bare hende, der er syg. Jeg skaber værdi for en virksomhed, er sammen med andre mennesker og er en del af et fællesskab, og det gør mig glad”.

Sådan fortæller Karina Elisa Snede Sørensen, der er ansat i fleksjob hos Bentsen Emballage i Aarup.

Men selvom hun kun kan arbejde 6 timer om ugen, skaber det stor værdi – både for Karina og for virksomheden:

”Vi er en lille virksomhed. Ved at Karina nu gør mødelokalerne klar, sender pakker, vander blomster, fylder kaffemaskine og ordner en række andre hverdagsopgaver, kan vi have større fokus på kerneopgaverne, og de praktiske ting bliver ikke et irritationsmoment i hverdagen”, fortæller Content Manager hos Bentsen Emballage, Esben Vierø, og fortsætter:

”De små opgaver skal jo løses. Og når der er styr på det, giver det også en større arbejdsglæde. Samtidig er Karina også god til at hygge om os, hvilket også højner den gode stemning på kontoret”

Og dét, der for nogle måske er små opgaver, udgør faktisk et betydningsfuldt arbejde for Karina, som døjer med kroniske smerter knogler, led og muskler på grund af fibromyalgi:

”Det giver livskvalitet og giver mig følelsen af, at jeg stadig noget værd, og at jeg bidrager til samfundet”, fortæller hun.

Det betyder meget for mit selvværd og min identitet, at jeg stadig kan arbejde. Jeg er ikke bare hende, der er syg. Jeg skaber værdi for en virksomhed, er sammen med andre mennesker og er en del af et fællesskab, og det gør mig glad.

Karina Elisa Snede Sørensen, Bentsen Emballage i Aarup.

Karina har nu været i virksomheden i et år, og hun håber, at flere ser værdien i muligheden for fleksjob:

”Der er så mange muligheder for at skabe små jobs. Det handler om at få øje på mulighederne hos den enkelte virksomhed”, siger hun og fortsætter:

 ”Hvis virksomhederne fokuserer på at se vedkommendes egenskaber, styrker og værdi, og fleksjobberne samtidig udviser engagement, selvstændighed og initiativ, så tror jeg, at der kan komme mange gode match, som skaber værdi for begge parter, hvis der er kemi og gensidig respekt”.

Og det er Esben Vierø enig i:

”Hvis man sætter sig og skriver ned, hvad man har af små dagligdagsopgaver, så tror jeg man vil opdage, at der i mange tilfælde kunne være opgaver nok til at skabe et fleksjob”, siger han.  

Vi sætter i øjeblikket fokus på mulighederne for fleksjob i anledningen af vores arrangement Middag med muligheder.

Her mødes virksomheder, Jobcenter Assens og Assens Kommune for at drøfte muligheder for at skabe flere fleksjobs, så flere får muligheden for at komme ind på arbejdsmarkedet igen.

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Nyttige links