Skip til hoved indholdet

Jan Rødland bliver ny chef for Plan og Byg i Assens Kommune

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Jan Rødland til stillingen som afdelingschef for Plan og Byg. Han kommer fra en stilling som planchef i Kerteminde Kommune og tiltræder sit nye job den 1. august.

Jan Rødland er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus. Han har, ud over sin nuværende stilling som planchef, tidligere fungeret som byplanlægger i både Svendborg og Odense kommuner.

”Jan har stor planfaglig indsigt og rigtig god ledelsesmæssig erfaring. Han har desuden et stort fokus på at udvikle en kommune i samarbejde med private investorer. Jeg ser meget frem til at få Jan med om bord”, udtaler Martin Albertsen, direktør for By, Land og Kultur i Assens Kommune.

Privat er Jan Rødland bosiddende i Svendborg, er gift og har to voksne børn. Han glæder sig nu til at bidrage til den fortsatte udvikling af Assens Kommune.

”Jeg ser meget frem til at starte på de nye opgaver og bidrage til at udvikle Assens Kommune sammen med medarbejdere, politikere, borgere og erhvervsliv. Sammen kan vi nå vores mål med nye projekter og sikre den gode strategiske retning for kommunen. Jeg glæder mig til at lære alle at kende og tage fat på de mange spændende opgaver”, siger Jan Rødland.

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Lukkedage

Nyttige links