Skip til hoved indholdet
    Hjem Om os Nyt fra Assens Kommune Nyheder og pressemeddelelser Der er fundet pcb under gulvet på Pilehaveskolen

Der er fundet pcb under gulvet på Pilehaveskolen

I forbindelse med renoveringen af gulvet på Pilehaveskolen, har afdelingen for Byggeri og Ejendomme i Assens Kommune konstateret forekomst af pcb.

”Det drejer sig om ældste del af skolen, hvor der er konstateret forekomster af pcb i dele af den gamle gulvbelægning, som ligger skjult under den synlige gulvbelægning”, fortæller Torben With Lohmann, som er vedligeholdelsesansvarlig i Byggeri og Ejendomme i Assens Kommune.

Derfor vil der i den nærmeste fremtid blive foretaget luftmålinger i bygningerne for at undersøge det nærmere.

”Vi er i tæt dialog med skolen om, at planlægge luftmålingerne på en måde, der generer mindst muligt og med størst mulige hensyn til eleverne og dagligdagen på skolen. Målingerne skal nemlig foregå i en normal brugssituation”, fortæller Torben With Lohmann.

Men umiddelbart er der ikke grund til bekymring, fortæller han:

”Det er vigtigt at understrege, at når der konstateres pcb i en bygning, skal der meget store koncentrationer til, og man skal opholde sig i det i lang tid ad gangen, før det evt. er sundhedsskadeligt. Og det fund af pcb, vi har konstateret lige nu, indikerer ikke store koncentrationer”.

Skolen, medarbejdere, forældre og elever er orienteret om situationen og de kommende luftmålinger, og de bliver løbende orienteret, når der er nyt at berette. 

Filter - Dato

onsdag den 25. oktober 2023

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Lukkedage

Nyttige links