Skip til hoved indholdet
    Hjem Om os Nyt fra Assens Kommune Nyheder og pressemeddelelser Assens Kommune får ny hjemmeside

Assens Kommune får ny hjemmeside

Fra i næste uge bliver det både hurtigere og lettere for borgere, virksomheder og samarbejdspartnere at finde informationer på kommunens hjemmeside. Her går en helt ny version af assens.dk nemlig i luften med forbedret digital service.

Det er ikke kun et helt nyt design, der fremover vil møde besøgende på assens.dk. For også funktionaliteten, hastigheden og mobilvenligheden har fået et løft. Blandt andet med det sigte at gøre det hurtigt og let for både borgere og virksomheder at benytte sig af selvbetjeningsløsninger når som helst og hvor som helst, det passer ind i hverdagen

I forbindelse med overflytningen af informationer til den nye side er der blevet ryddet op i indholdet, ligesom menu-strukturen er blevet gjort mere overskuelig og søgefunktionen er forbedret. Alt sammen for at give en mere brugervenlig oplevelse. Samtidig er der på indholdssiden også fokus på at fremhæve både de store udviklingsprojekter i kommunen og de mange tilbud, der fremmer aktivt medborgerskab og det gode liv.

- Hjemmesiden er kommunens udstillingsvindue, hvor vi kan vise de spændende udviklingsprojekter, der sker i vores kommune. Ligesom det er ambitionen, at den skal understøtte ambassadørskabet blandt både borgere og medarbejdere og bidrage med inspiration til at finde fritidsaktiviteter og fællesskaber, udtaler borgmester i Assens Kommune Søren Steen Andersen og fortsætter:

- Både hvad angår design, indhold og digital service, afspejler det nye assens.dk kort sagt, at Assens Kommune er en attraktiv bosætnings- og vækstkommune og en attraktiv arbejdsgiver. Vi håber, hjemmesiden vil blive taget godt imod af både borgere, virksomheder og samarbejdspartnere.

Hjemmesiden er igennem længere tid blevet afprøvet af både medarbejdere og borgere, der har testet brugervenligheden. Assens Kommune opfordrer fortsat besøgende til at benytte ris og ros- funktionen, hvis man har input eller feedback til den nye side, som først nu for alvor skal stå sin prøve.

Projektet og driften af den nye hjemmeside koster over 4 år ca. 1,1 mio. kr.

I løbet af de kommende måneder vil også kommunens skoler, dagtilbud, plejehjem og andre institutioner gå i luften med nye hjemmesider.

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Lukkedage

Nyttige links