Skip til hoved indholdet

Legepladser

Vi har mange skønne legepladser rundt omkring i kommunen. Tag på tur med familien og få leg, hygge og frisk luft i lange baner.

Tag på eventyr på din favorit-legeplads

Vores legepladser er sjove og forskelligartede. De er udstyret med alt fra gynger og svævebaner til klatrestativer og rutsjebaner. Legepladserne har alle hvert sit udtryk, så I kan tage på sjove eventyr og finde jeres egen favorit-legeplads.

De fleste af vores legepladser er indrettet med borde, bænke og andet, så tag gerne madpakken med.

Husk at holde vores legepladser pæne og rene!

Legeplads ved Peter Willemoesskolen i Assens.


Se legepladserne på kort

Via linket herunder finder du et kort over kommunale legepladser samt legepladser opført af grundejerforeninger og beboerforeninger på arealer ejet af Assens Kommune.

Legepladser i Assens Kommune med offentlig adgang

Hvis I også er til gåture, er der i forbindelse med mange af legepladserne stier og vandreruter, som inviterer på smukke naturoplevelser og spændende kultur- og landskabshistorie.

Vandreture på Sydvestfyn 

Find flere legepladser

Tommeruppernes Lokalråd har på deres website en side om legepladser i og omkring Tommerup og Tommerup Stationsby. Siden finder du via linket herunder:

Legepladser i Tommerupperne

Få mere information om vandreruter og stier

Hvis du efter et besøg på en af vores legepladser har fået mod på mere natur og/eller friluftsliv, har VisitAssens oprettet en temaside om vandring på Vestfyn, hvor du kan finde inspiration til din næste vandretur.

Miljø og Natur

Rådhus Allé 5

5610 Assens

Ring til os

Telefontider

OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge dit MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Lukkedage

Nyttige links