icon-Dine-medarbejdere

Virksomhedsservice

Virksomhedsstafetten

Mange virksomheder i Assens Kommune tager et socialt ansvar inden for beskæftigelsesindsatsen og bidrager dermed til, at mange ledige kommer på arbejdsmarkedet igen og/eller unge får gang i en uddannelse.

Virksomhedsstafetten er et etableret CSR samarbejde mellem fire meget aktive virksomheder i Assens Kommune: Akkerup Planteskole, Boe-Therm A/S, Assens Murer-Entreprenørforretning A/S og Tommerup Elektronik. 

Virksomhedsstafetten er en virksomhedsrettet indsats for specifik afklaring af unges uddannelsesretning og indebærer, at den unge indgår i et praktikforløb på en eller flere af de fire virksomheder på lige fod med de øvrige ansatte omkring værdisæt, arbejdsopgaver og arbejdstider. Den unge får en fast kontaktperson og der tilknyttes en mentor. Ved afslutning af de enkelte praktikker udfærdiger mentoren en udtalelse indeholdende progression i forhold til målet med praktikken samt på de personlige kompetencer, herunder adfærd/holdning, motivation etc. Udtalelsen indgår som viden i næste praktik. Når samtlige del-praktikker er afsluttet laves en overordnet evaluering af den unge, med henblik på igangsættelse af uddannelse. 

Samarbejdet bliver løbende evalueret af virksomhederne, således Virksomhedsstafetten kan blive så stor en succes som mulig for den unge. Resultatet har ført til både fastansættelse i virksomheden samt opstart af uddannelse og/eller job andet sted.

Vi er interesseret i lignende samarbejder både omkring unge, men også omkring ledige generelt. Hvis I som virksomhed har lyst til at høre mere om, hvad og hvordan, - så kontakt Virksomhedsservice på 6474 7072 og spørg efter Janne Kjær Dyrhøj.

Kontakt Virksomhedsservice

Tlf: 64 74 70 00

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.