icon-Dine-medarbejdere

Virksomhedsservice

Tag socialt ansvar

Der er mange fordele ved at tage socialt ansvar. I får gode og loyale medarbejdere, der styrkes i sammen holdet ved at hjælpe andre. Medarbejderne bliver stolte af deres virksomhed, som her igennem styrker sit image og konkurrence evne. At tage socialt ansvar har betydning for nye samarbejds partnere, investorer, lokal samfund og medarbejdere.

Virksomhedsstafetten

Med Virksomhedsstafetten får unge ledige mulighed for at indgå på en arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til de unge og deres udvikling hen imod uddannelse og job. Læs mere om Virksomhedsstafetten her.

Integration - lad ny tilkomne flygtninge bidrage

Din virksomhed kan være blandt de første, som en flygtning får kontakt til i Assens Kommune, og dermed være med til at lære nye borgere, hvordan man lever og arbejder i Danmark. Læs mere om mulighederne og at lade nytilkomne flygtninge bidrage her.

IGU - Integrations Grund Uddannelsen

Integrations Grund Uddannelsen (IGU) er en mulighed for at ansætte og opkvalificere flygtninge (og familie sammenførte til flygtninge) i virksomheder. Læs mere om IGU her.

Kontakt Virksomhedsservice

Åbningstider:
Åbningstider og telefontider

Tlf: 64 74 70 00

Send almindelig e-mail
Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.