icon-Dine-medarbejdere

Virksomhedsservice

InnoBooster

InnoBooster er en ny vej til vækst og beskæftigelse. Innobooster åbner for ansøgninger igen d. 7. september 2021, kl. 12.00. Bemærk at der er offentliggjort nye retningslinjer pr. 1. juli 2021 med betydelige justeringer.

Hvis din virksomhed har planer om innovativ udvikling, kan InnoBooster måske hjælpe dig på vej.

Innobooster er investering i vidensbaserede udviklingsprojekter i små og mellemstore danske virksomheder (SMV’er) og iværksættervirksomheder.

Innovationsfonden investerer i, at lovende idéer omsættes til nye løsninger, der skaber vækst og beskæftigelse i Danmark, og som desuden bidrager til at løse nogle af samfundets udfordringer.

For at du kan udvikle en ny løsning, kan der være brug for at tilføre din virksomhed ekspertviden gennem et samarbejde med en vidensinstitution og/eller en privat vidensvirksomhed. Det kan også være, at du har brug for at ansætte en ny medarbejder med særlige kompetencer.

En medfinansiering fra Innobooster kan være med til at mindske din virksomheds ekstraordinære risiko ved et innovationsprojekt.

Læs mere om ordningen

Kontakt Virksomhedsservice

Tlf: 64 74 70 00

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.