icon-Dine-medarbejdere

Virksomhedsservice

Fastholdelse

Hvis din medarbejder er sygemeldt eller på vej til at sygemeldt, kan Jobcenter Assens hjælpe. Vi har også mulighed for at hjælpe ved større afskedigelser eller perioder med mindre at lave. Kontakt Virksomhedsservice og hør nærmere på 6474 7000 fra kl. 8.00 til 15.00 alle hverdage.

Hvis din medarbejder er truet på sin arbejdsevne, dvs. på vej til at blive sygemeldt, har Assens Kommune og Jobcenter Assens nogle tilbud, der kan hjælpe dig med at forebygge en sygemelding.

Jobcentrets afdelinger; Arbejdsfastholdelse og Virksomhedsservice har forskellige tilbud i forhold til eks. mentor, undervisning, vejledning & rådgivning, personlig assistance, hjælpemidler eller indretning af arbejdspladsen efter reglerne om de handicapkompenserende ordninger og Lov om Aktiv Beskæftigelsesindsats.

Hvis du som arbejdsgiver eller selvstændig har brug for hjælp til anmeldelse af sygefravær på www.virk.dk, bedes du kontakte NemRefusion, på telefon: 44607213 eller E-mail: support@nemrefusion.dk

Såfremt I har spørgsmål omkring økonomi kan I som arbejdsgivere også med fordel kontakte Virksomhedsservice, som sætter jer i kontakt med den rette medarbejder ved Ydelsescenteret.

Du finder en oversigt over alle vores fastholdelsestilbud Jobcenter Assens hjemmeside.

Arbejdsfastholdelse

Kontakt Virksomhedsservice

Åbningstider:
Åbningstider og telefontider

Tlf: 64 74 70 00

Send almindelig e-mail
Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.