icon-Dine-medarbejdere

Virksomhedsservice

Fravær- og fastholdelsespolitik

Nogle gange kan man spotte, at en medarbejder har det dårligt, og nå at gøre noget ved det, før situationen fører til fravær pga. en sygemelding. Det er i både virksomhedens og medarbejderens interesse at forebygge sygdom og arbejdsskader, så den gode arbejdskraft bliver på arbejdspladsen

Virksomhedsservice hjælper gerne med vejledning om forebyggelse af fravær. Vi hjælper både dig som arbejdsgiver og din medarbejder ved at vejlede om de muligheder, der er.

Vi kan f.eks. tilbyde rundbordssamtale, hvor medarbejder, virksomhed og jobcenter sammen taler om mulige tiltag, og besøg på virksomheden for at afklare støttemuligheder til arbejdsfastholdelse (f.eks. hjælpemidler).

Den tidlige indsats betyder, at medarbejderen hurtigere kan få den rigtige hjælp og dermed blive på arbejdspladsen, uden at en sygemelding bliver nødvendig.

Du kan læse mere om, hvad vi kan hjælpe med på linket herunder.   

 

Få mere viden og inspiration til arbejdet med sygefraværspolitikker på:

Kontakt Virksomhedsservice

Tlf: 64 74 70 00

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.