Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Miljø og affald Assens Forsyning

Assens Forsyning

Assens Forsyning er kommunens forsyningsvirksomhed.

Assens Forsyning er kommunens forsyningsvirksomhed, som håndterer affald og spildevand i hele kommunen, samt drikkevand under Assens Vandværk. Kommunen er myndighed omkring spildevand og affald.

Derfor er det ikke altid så overskueligt, om det er kommunen eller forsyningen, som skal kontaktes om de enkelte forhold.

Kommunen har et tæt samarbejde med Assens Forsyning og kan hjælpe dig med alle relevante forsyningsforhold, herunder vandforsyning under Assens Vandværk, spildevands- og affaldshåndtering.

Vand leveres normalt af det lokale vandværk, og det er kun i meget særlige situationer muligt at modtage vand fra andre kilder, som fx egen drikkevandsboring.

El og varme kan du få fra de offentlige udbydere eller eventuelt fra dit eget grønne forsyningsanlæg. I kommunens store områder er der veldrevne fjernvarmeanlæg, og i disse områder kan der være stillet særlige krav til, hvilke varmeforsyningsanlæg der skal anvendes.

Hvis du er i tvivl om dine muligheder og pligter på området, så kontakt os, og vi hjælper dig med at få overblikket.

Miljø og Natur

Rådhus Allé 5

5610 Assens

Ring til os

Telefontider

OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge dit MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Lukkedage

Nyttige links