icon-Affald-og-miljø

Miljø og affald

Assens Forsyning

Assens Forsyning er kommunens forsyningsvirksomhed.

Assens Forsyning er kommunens forsyningsvirksomhed, som håndterer affald og spildevand i hele kommunen, samt drikkevand under Assens Vandværk.
Kommunen er myndighed omkring spildevand og affald.

Derfor er det ikke altid så overskueligt, om det er kommunen eller forsyningen, som skal kontaktes om de enkelte forhold.

Kommunen har et tæt samarbejde med Assens Forsyning og kan hjælpe dig med alle relevante forsyningsforhold, herunder vandforsyning under Assens Vandværk, spildevands- og affaldshåndtering.

Vand leveres normalt af det lokale vandværk, og det er kun i meget særlige situationer muligt at modtage vand fra andre kilder, som f.eks. egen drikkevandsboring.

El og varme kan du få fra de offentlige udbydere eller eventuelt fra dit eget grønne forsyningsanlæg. I kommunens store områder er der veldrevne fjernvarmeanlæg, og i disse områder kan der være stillet særlige krav til, hvilke varmeforsyningsanlæg der skal anvendes.

Hvis du er i tvivl om dine muligheder og pligter på området, så kontakt os, og vi hjælper dig med at få overblikket.

Se også ...

Kontakt Miljø og Natur - Team Industri

Tlf: 64 74 75 11

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.