icon-Leverandør-til-kommunen

Leverandør til kommunen

Bliv leverandør til Assens Kommune

Sådan kan din virksomhed blive leverandør til kommunen.

Bygge- og anlægsopgaver

Vi ønsker at sikre os det størst mulige kendskab til håndværkere og entreprenører, som ønsker at give tilbud på kommunale bygge- og anlægsopgaver, på en åben og overskuelig måde. Derfor inviterer vi alle håndværkere og andre leverandører af ydelser i relation til bygge-/anlægsprojekter til at tilmelde sig kommunens leverandørregistrering.

På den måde bliver det lettere for os at finde oplagte kandidater til at løfte de enkelte opgaver, ligesom virksomhederne ved registrering bliver mere synlige og på den måde tilkendegiver, at deres virksomhed ønsker at udføre opgaver for Assens Kommune.

Hvis du ønsker at byde ind på opgaver på bygge- og anlægsområdet, skal du registrere din virksomhed i vores leverandørportal Comdia. 

 

Varer og tjenesteydelser

Hvis din virksomhed ønsker at deltage i et udbud, skal du selv holde øje med offentliggørelsen af udbuddet. Assens Kommune offentliggør EU-udbud og annonceringer på to forskellige portaler. Vi anbefaler, at du opretter din virksomhed på begge portaler. 

Kontakt Økonomi og Indkøb

Tlf: 64 74 75 04

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.