icon-Det-rigtige-sted-til-din-virksomhed

Det rigtige sted til din virksomhed

Salg af kommunale erhvervsejendomme

Udbud af Kerte gl. Skole

Kertevej 59 er den tidligere landsbyskole i gammel Aarup kommune. Skolen har i de seneste år været i brug som værested for en række lokale foreninger samt huset en daginstitution.
Ejendommen står i dag hovedsageligt tom, og bliver brugt af enkelte foreninger til forskellige aktiviteter.

Kerte er en lille by beliggende ca. 4 kilometer fra Aarup by. Kertevej 59 er en markant bygning i lokalområdet. Sælger har et ønske om, at ejendommen efter salget, fortsat i et vist omfang stilles til rådighed for lokalområdet.

Ejendommen har et samlet bygningsareal på 842m2 fordelt på 2 etager og en kælder. Hertil er der et udendørs gård- og haveanlæg.

Ejendommen fremstår på ydersiden i god stand. Indvendigt er ejendommen præget af en tidligere vandskade. Vandskaden er stoppet, men ikke udbedret. Der skal derfor påregnes en del arbejde i forbindelse med en eventuel renovering.

Udbuddet løber i perioden
12/7-2019 - 20/9-2019 kl. 12.00

Udbuddet gennemføres i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud (bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud af kommunens ejendomme).

Kontakt

Udbudsmateriale kan rekvireres ved henvendelse til Jesper Nicolaisen i Byrådssekretariatet, Rådhus Allé 5, 5610 Assens, tlf. 64 74 74 38, mail: jenik@assens.dk

___________________________________________________________________________________

Giv mig besked, når der kommer kommunale ejendomme til salg!

Oplysning om behandling af personoplysninger

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger hos Jesper Nikolajsen.

Kontakt Byrådssekretariatet

Åbningstider:
Mandag - Onsdag mellem kl. 10 - 15
Torsdag mellem kl. 10 - 17
Fredag mellem kl. 10 - 13

Tlf: 64 74 75 00

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.