icon-Det-rigtige-sted-til-din-virksomhed

Det rigtige sted til din virksomhed

Salg af kommunalt projektgrund for boligbyggeri

Skovhusene

Grunden der udbydes til salg er en del af grunden beliggende Mørkmosehøj 4, 5560 Aarup. Området er beliggende ved et nyere attraktivt boligområde i den sydlige del af Aarup.

Grundstykket der sælges er delområde I og II jf. lokalplan 2.1-3 som er blevet endeligt vedtaget den 13. august 2019. Grundstykket udgør ca. 39.458m2

Inden for lokalplanområdet er der mulighed for at opføre 39 boliger i form at tæt-lav bebyggelse, i form af dobbelthuse, rækkehuse, klyngehuse eller lignende. Fire byggefelter er placeret på de mest jævne flader, hvor der er plads til at opføre boliger. Området er skrånende fra nord mod syd, hvor boliger skal opføres i 1½-2 etager. Dette er med henblik på at udnytte områdets udsigt i sydgående retning mod Skydebjerg, og det vil være oplagt at lave altaner eller tagterrasser.

Udbuddet gennemføres i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud (bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud af kommunens ejendomme).

 

Luftfoto Skovhusene

___________________________________________________________________________________

Giv mig besked, når der kommer kommunale ejendomme til salg!

Oplysning om behandling af personoplysninger

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger hos Jesper Nikolajsen.

Kontakt Byrådssekretariatet

Åbningstider:
Mandag - Onsdag 10 - 15
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 13

Tlf: 64 74 75 00

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.