Nyheder

 • Assens Kommune er fynsk mester i byggesagsbehandling

  Assens Kommune ligger igen i top i behandlingstid for byggesager. Blandt de fynske kommuner er Assens nummer et, mens kommunen på landsplan indtager en fjerdeplads. Det viser nye tal fra KL, som netop er offentliggjort.

 • Ungerådet og Assens Kommune inviterer til klimaevent

  Unge over hele verden har engageret sig i klimakampen. Det gælder også i Assens Kommune. Her inviterer en gruppe unge i samarbejde med Assens Kommune til et stort klimaevent, hvor borgere, foreninger, politikere, lokalråd sammen skal udvikle ideer til initiativer, der kan minimere klimabelastningen og bidrage til Assens Kommunes kommende klimastrategi.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Nytårskur 2020

  Med 265 gæster var vores nytårskur fredag den 10. januar noget af en fest. Der var taler, pindemadder, lokal vin fra Agger og chokolade fra Summerbird. Og så uddelte vi vores Social Ansvarlig-mærke for 2020 til 61 medlemsvirksomheder, som tager et ekstra samfundsansvar ved at gøre særligt meget for deres nuværende og kommende medarbejdere. Det handler om uddannelse og om plads til medarbejdere, der af den ene eller den anden grund ikke kan ansættes på helt ordinære vilkår. Se de 62 virksomheder her - der finder du også masser af flotte billeder og film fra nytårskuren.

 • Studentermedhjælp søges

  Projektansættelse fra 1/1 til 1/7 2020 Vi har fået en pose eksterne midler til et meget spændende projekt om søgningen til erhvervsuddannelserne. Derfor leder vi efter en projektleder-assistent, der kan samle alle trådene undervejs, skrive den endelige rapport og arrangere en studietur til os undervejs. Du skal også nok selv få lov til at komme med 😊 Læs stillingsopslaget her (download)  

Udvikling Assens