Nyheder

 • Drøft kommunens vision med politikerne over en bid mad

  Assens Kommunes nye Vision 2030 ’Med vilje og hjerte’ er lige nu i offentlig høring. Byrådet inviterer i den forbindelse borgere til fællesspisning i Glamsbjerg Fritidscenter 24. januar kl. 18-20.

 • Fyn hårdt ramt af den tragiske togulykke

  Den tragiske togulykke på Storebæltsbroen den 2. januar 2019, der kostede otte mennesker livet og sårede 16, har ramt hele Danmark hårdt. De otte omkomne er nu identificeret, og fem ud af i alt otte omkomne havde bopæl på Fyn.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Nytårskur 2019 – sikke’ en fest

  Med 250 gæster var Udvikling Assens’ nytårskur noget af en fest. Borgmester Søren Steen Andersen gav et hurtigt rids over det forgangne år.

 • Jeg er uenig med Fyens Stiftstidende om robotten

  af Kristine Lawaetz Lyngbo, direktør Udvikling Assens For et par uger siden blev jeg ringet op af en af vores medlemsvirksomheder. Han havde fundet en artikel i Fyens Stiftstidende om sin virksomheds regnskab men havde på intet tidspunkt talt med en journalist. Det viste sig, at artiklen var lavet af Fyens Stiftstidendes nye opfindelse på erhvervsområdet - artikelrobotten.  Anders var gal, for han syntes ikke, artiklen gav et retvisende billede af virksomhedens økonomi, og jeg var enig med ham. Efter aftale skrev jeg derfor til redaktøren, at jeg umiddelbart havde svært ved at se den journalistiske vinkel på artiklen, og jeg ikke umiddelbart kunne finde ræsonnementet i de redaktionelle valg. Og så inviterede jeg mig selv til kaffe på redaktionen for at diskutere sagen - eller rettere sagerne, for der har været flere vestfynske virksomheder gennem robotten siden.

Udvikling Assens