Nyheder

 • Ung iværksætter fra Aarup knokler for sin drøm

  Byture og fester ligger langt nede på Mathias Wagners liste over prioriteter. Udvikling af møbler og andet interiør til boligen fylder til gengæld næsten alt. Han bruger langt de fleste af sine vågne timer på den virksomhed, som han og vennen, Oliver Hofstra, stiftede i slutningen af 2014.

 • Uden Micro Technic ville der være kaos - trafikkaos

  I 2003 flyttede Micro Technic fra Odense til Aarup. Her 16 år senere er der sket meget - elektronikvirksomheden har bl.a. udvidet to gange, gennemgået et generationsskifte, taget kampen op med Kina-producenter og åbnet satellitkontorer i iværksættermiljøer i Odense og Aarhus.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Årets virksomhed 2019

    Det blev ROEQ ApS, der fik prisen som Årets Virksomhed i Udvikling Assens 2019. Prisen blev uddelt ved foreningens erhvervskonference torsdag den 16. maj. ROEQ ApS har formået at gribe chancen og udnytte den i en branche i rivende udvikling. Ejere og medarbejdere brænder for det. Nøgleordene er konstant udvikling, vækst, initiativ og – ikke mindst – hårdt arbejde. Markedet er globalt, men engagementet er (også) lokalt. ROEQ ApS udnytter vores netværk i Udvikling Assens på bedste vis.

 • Referat fra Generalforsamlingen

  Tirsdag den 30. april blev der afholdt generalforsamling i Udvikling Assens. Du kan læse referatet her (download).Udover det mere formelle indhold bidrog chefredaktør Poul Kjærgaard fra Fyens Stiftstidende med et indlæg om deres brug artikelrobotten – en analyserobot, der trawler virksomhedsregnskaber og leverer automatiske konklusioner til avisen.Læs mere om emnet her

Udvikling Assens