• Hjælp
  • Kontakt
  • You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyheder

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

  • Referat fra Generalforsamlingen

    Onsdag den 19. april blev der afholdt generalforsamling i Udvikling Assens. Du kan læse referatet her (download). Udover det mere formelle indhold bidrog Poul Mark fra Bryggeriet Vestfyen med et indlæg med titlen ”Starten på eksport af danske kvalitetsvarer – det store Kina venter”.

  • Assens vil have nyt navn

    1. april 2017 Assens Kommune har søgt Indenrigsministeriet om midlertidig navneforandring. Beslutningen kommer, efter at et begejstret publikum den 14. marts oplevede gallapremieren på Casper Christensens og Frank Hvams nye film Dan Dream, som lige har haft danmarkspremiere. Optagelserne er for en stor del foregået i Assens, der i filmen bærer navnet Bjerringsund – og det er netop det navn, man nu gerne vil have lov til at bruge for en periode på foreløbig et år. Dan Dream udspiller sig i 1983, hvor en flok iværksættere sætter sig for at udvikle en elbil. For at få gode rammer om deres projekt, flytter de fra hovedstaden til den fynske provinsby Bjerringsund, hvor borgmesteren tager imod dem med åbne arme. Hør også Borgemesteren og Erhvervs- og turistchefen forklare baggrunden for navneskiftet i denne video. Det var netop den imødekommende attitude hos borgmesteren i filmen, der fik Assens´ borgmester Søren Steen Andersen på den tanke, at det kunne være et frisk pust i Assens Kommunes markedsføringsstrategi, hvis Assens for en periode skiftede navn til Bjerringsund. ”På den måde signalerer vi åbenhed over for nytænkende projekter og utraditionelle initiativer,” udtaler Søren Steen Andersen. ”Det passer perfekt med Assens Kommunes Vision 2018, ”Vilje til vækst”, hvor det at skabe gode rammer for erhvervsudviklingen spiller en central rolle.”

Udvikling Assens