• Hjælp
 • Kontakt
 • You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyheder

 • Assens Kommune er fortsat hurtig til at behandle byggesager

  Otte dage! Så lang tid tager det i gennemsnit at ekspedere en byggesag i Assens Kommune ifølge BBR’s oplysninger. Derfor er borgmester Søren Steen Andersen forundret over en netop offentliggjort undersøgelse fra Dansk Byggeri. Her er den gennemsnitlige sagsbehandlingstid på byggesager i kommunen opgjort til 26 dage. En forskel på hele 18 dage.

 • Fandt de ideelle bygninger i Jordløse centralt i Danmark

  OSM-Tools fandt de perfekte bygninger i Jordløse, selvom de faktisk først kiggede i Trekantområdet.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Årets virksomhed 2017

  Torsdag den 18. maj 2017 kårer Udvikling Assens igen Årets virksomhed blandt vores medlemmer ved en festmiddag på Sinatur Hotel Gl. Avernæs. Vi har brug for DIN hjælp til at finde den helt rigtige modtager af prisen, der består af et diplom samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål (en velgørende forening) efter eget valg. Årets tema er socialt ansvar (også kaldet CSR). Vi skal finde den virksomhed, der gør mest eller bedst eller bare noget helt særligt på det sociale område – som tager et ekstra ansvar for de svagere i vores samfund. Det kan være en virksomhed, der gør en særligt indsats for udsatte unge, en virksomhed, der støtter handikapidræt, har taget integration af flygtninge/indvandrere op - eller noget helt fjerde…

 • Fynske virksomheder vil ikke flytte

  En ny undersøgelse fra Dansk Industri viser, at lige knap 60 procent af de fynske virksomheder ikke ville flytte sig så meget som en millimeter - om de så kunne flytte hvorhen i verden de ville. Det blev Erhvervs- og turismechef Kristine Lyngbo fra Udvikling Assens interviewet om i på TV2Fyn den 17. januar kl 17.45. Klik herunder her for at se interviewet.

Udvikling Assens