Nyheder

 • Nu kan jobsøgende igen møde op til mini-jobmesse og finde et match

  Sidste gang mødte omkring 250 borgere op til mini-jobmesse på jobcentret i Glamsbjerg, og samtlige virksomheder gik hjem fra messen med aftaler med mulige kandidater. Nu er mini-jobmessen tilbage, og torsdag den 28. marts står 12 lokale virksomheder med aktuelle jobåbninger klar.

 • Nyansat projektchef i waders og jakkesæt

  Assens Kommune har fået krogen i en ambitiøs projektchef, der som spydspids for det kommende nationale center for kyst- og lystfiskerturisme har en ambition om at skabe en attraktion i særklasse. Arne Kvist Rønnest kommer fra en stilling som direktør for Fonden Esrum Kloster & Møllegård. Han har mange års erfaring med projektledelse bag sig og er en ivrig lystfisker.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Årets virksomhed 2019

  Torsdag den 16. maj 2019 kårer Udvikling Assens igen Årets virksomhed blandt vores medlemmer ved en festmiddag på Sinatur Hotel Gl. Avernæs.Vi har brug for DIN hjælp til at finde den helt rigtige modtager af prisen, der består af et diplom samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål (en velgørende forening) efter eget valg. Vi skal finde den virksomhed, der gør mest eller bedst eller bare noget helt særligt. De virksomheder, der modtog Udvikling Assens' Social Ansvarlig-mærke 2019 er automatisk indstillet.

 • Nytårskur 2019 – sikke’ en fest

  Med 250 gæster var Udvikling Assens’ nytårskur noget af en fest. Borgmester Søren Steen Andersen gav et hurtigt rids over det forgangne år.

Udvikling Assens