Nyheder

 • Budgetaftale for 2020-2023 indgået

  Der er lørdag eftermiddag indgået en budgetaftale for 2020-2023. Aftalen er indgået mellem Radikale Venstre, Konservative Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Socialdemokratiet og Venstre.

 • Ny sundhedspolitik: MOD & VILJE til at forbedre sundheden

  Sociale fællesskaber og tidlig indsats er stærke våben i kampen for en bedre sundhed blandt borgerne i Assens Kommune. En ny sundhedspolitik med titlen ’Fra MODVILJE til MOD & VILJE’ er netop godkendt af Byrådet.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Studentermedhjælp søges

  Projektansættelse fra 1/1 til 1/7 2020 Vi har fået en pose eksterne midler til et meget spændende projekt om søgningen til erhvervsuddannelserne. Derfor leder vi efter en projektleder-assistent, der kan samle alle trådene undervejs, skrive den endelige rapport og arrangere en studietur til os undervejs. Du skal også nok selv få lov til at komme med 😊 Læs stillingsopslaget her (download)  

 • Årets virksomhed 2019

    Det blev ROEQ ApS, der fik prisen som Årets Virksomhed i Udvikling Assens 2019. Prisen blev uddelt ved foreningens erhvervskonference torsdag den 16. maj. ROEQ ApS har formået at gribe chancen og udnytte den i en branche i rivende udvikling. Ejere og medarbejdere brænder for det. Nøgleordene er konstant udvikling, vækst, initiativ og – ikke mindst – hårdt arbejde. Markedet er globalt, men engagementet er (også) lokalt. ROEQ ApS udnytter vores netværk i Udvikling Assens på bedste vis.

Udvikling Assens