Nyheder

 • Bred vifte af virksomheder og uddannelser kommer på Jobmesse Fyn 2019

  Når årets jobmesse finder sted den 12. september, er en lang række virksomheder og uddannelser klar til at vise sig frem. Den jobsøgende kan derfor dykke ned i en bred vifte af muligheder på arbejdsmarkedet.

 • Lokalplan vedtaget: Nye boliger kan snart være på vej i Aarup

  Nu er ny lokalplan vedtaget. Det betyder, at der er banet vej for et boligområde med op til 39 boliger - såkaldte tæt-lav boliger eksempelvis dobbelthuse, rækkehuse, klyngehuse eller lignende typer boliger i Aarup. En analyse af boligbehovet i Assens Kommune pegede sidste år på, at der er god efterspørgsel på boliger.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Årets virksomhed 2019

    Det blev ROEQ ApS, der fik prisen som Årets Virksomhed i Udvikling Assens 2019. Prisen blev uddelt ved foreningens erhvervskonference torsdag den 16. maj. ROEQ ApS har formået at gribe chancen og udnytte den i en branche i rivende udvikling. Ejere og medarbejdere brænder for det. Nøgleordene er konstant udvikling, vækst, initiativ og – ikke mindst – hårdt arbejde. Markedet er globalt, men engagementet er (også) lokalt. ROEQ ApS udnytter vores netværk i Udvikling Assens på bedste vis.

 • Referat fra Generalforsamlingen

  Tirsdag den 30. april blev der afholdt generalforsamling i Udvikling Assens. Du kan læse referatet her (download).Udover det mere formelle indhold bidrog chefredaktør Poul Kjærgaard fra Fyens Stiftstidende med et indlæg om deres brug artikelrobotten – en analyserobot, der trawler virksomhedsregnskaber og leverer automatiske konklusioner til avisen.Læs mere om emnet her

Udvikling Assens