Skip til hoved indholdet
    Hjem Demokrati og indflydelse Høringer og afgørelser Ansøgning om husdyrgodkendelse

Ansøgning om husdyrgodkendelse

Assens Kommune har modtaget ansøgning om husdyrgodkendelse af husdyrbrug på landbrugsejendommen Skovsbjergvej 22, 5631 Ebberup.

Der søges om godkendelse til det eksisterende produktionsareal på 5.933 m2 til søer og smågrise, samt til at udvide produktionsarealet med tre nye staldbygninger på 3.792 m2 til søer. Det ansøgte produktionsareal er på i alt 9.725 m2 til søer og smågrise. Derudover søges der om godkendelse til opførelse af en ny kornsilo, fortank og gyllebeholder på 6.000 m3. 

Projektet er omfattet af en vurdering af virkningerne på miljøet, hvilket betyder at ansøgningen skal offentliggørelse. Enhver har ret til at se ansøgningsmaterialet, stille spørgsmål, kommentere og bidrage til sagens oplysning – til dette er der en frist på 14 dage til torsdag den 23. november 2023.  

Herefter vil kommunen starte sagsbehandlingen med vurdering af virkningerne på miljøet. Udkast til godkendelse vil senere bliver offentliggjort med en 30 dages høringsfrist, hvor enhver igen gives mulighed for at stille spørgsmål, kommentere og bidrage med bemærkninger til kommunens forslag til afgørelse.

Ansøgningsmaterialet kan ses via nedenstående links.

Har du spørgsmål kan du kontakte Jeppe Borre Holm, Miljø og Natur, Landbrug på tlf. 64 74 75 11 eller mail landbrug@assens.dk

Miljø og Natur

Rådhus Allé 5

5610 Assens

Telefontider

OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge dit MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.

Få seneste nyt

Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Nyttige links