icon-Trafik-og-veje

Trafik og veje

Borgertip-app

Hvad skal du gøre, når du opdager et hul i vejen, en kæmpe bjørneklo, hvis der er et dødt dyr på landevejen der skal hentes eller et væltet vejskilt? Det er der nu kommet en løsning på, da Assens Kommune har udviklet en app, der gør det nemt at henvende sig til kommunen.

Har du en smartphone, kan du hente app'en ”Assens Borgertip” i App Store og Google Play.

Hent Assens Borgertip

Hent Assens Borgertip i:

 

Kom godt i gang

Assens Borgertip gør det nemt at indberette skader, problemer eller andre forhold på kommunale arealer direkte til Assens Kommune. Da indberetningen er baseret på en position, skal GPS'en i din smartphone være tændt, når du bruger applikationen. Din smartphone skal desuden være tilsluttet 3G eller WiFi.

Det er nu muligt for borgere i Assens Kommune at hente ”Assens Borgertip” i App Store og Google Play - en app, der er en videreudvikling af Entreprenørgårdens eksisterende system til at registrere skader.

For at indberette et tip skal du blot trykke på forsiden af Assens Borgertip, og så bliver du guidet igennem processen med at indberette et tip.

Sådan indsender du tips

  1. Tryk på forsiden af "Assens Borgertip" for at indberette et tip.
  2. Vælg hvilken type problem, der er tale om. Angiv gerne yderligere detaljer via uddybende kommentarer.
  3. Herefter tager du et billeder af skaden eller det andet forhold for at give os flere detaljer om problemet.
  4. Angiv positionen for dit tip på kortet. Ønsker du at angive en anden placering end den viste/nuværende, så træk blot i kortet og flyt sigtekornet til det sted, du ønsker.
  5. Tryk "indsend" og en medarbejder hos Assens Kommune vil modtage dit tip.
  6. Du får automatisk besked, når skaden er udbedret.

Oprettelse af profil og brugen af personlige oplysninger

Når du anvender "Assens Borgertip", kan du vælge at oprette en profil under "Min profil". Denne funktion kommer du til på forsiden af app'en. Opretter du en profil, vil du være logget ind næste gang, du indberetter et tip.

Når du opretter en profil, giver app'en dig mulighed for at indtaste en kode til sidst. Dette skal du ikke gøre, men i stedet blot trykke "gem". Koden er til medarbejdere, der også bruger applikationen.

Dine personlige oplysninger i profilen vil kun blive brugt, hvis Assens Kommune har brug for yderligere oplysninger vedrørende din indberetning. Ved misbrug af applikationen, kan Assens Kommune spore anonyme brugere vha. telefonens IMEI-nummer.

Om Assens Borgertip

Applikationen er udviklet af LE34 A/S

Kontakt Trafik

Åbningstider:
Mandag-onsdag 10-15
Torsdag 10-17
Fredag 10-13

Tlf: 64 74 75 08

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.