icon-Trafik-og-veje

Trafik og veje

Er du klar til at møde en 2 minus 1 vej i Assens kommune?

Hvis vejen snævrer ind til kun én vognbane for begge retninger, er der ingen grund til at gå i panik, du sætter baret farten ned, trækker ind på midten af vejen og holder ekstra øje med modkørende og bløde trafikanter, så man kan passere hinanden i ro og mag, mens man kører på strækningen.

Fuglebakken i Assens - 2 minus 1 vej

På en 2 minus 1 vej er der kun ét spor for bilisterne, selvom der er trafik i begge retninger. Vejtypen anlægges derfor kun på veje med begrænset trafik, og hvor hastigheden er lav.

”Det er afgørende, at 2 minus 1 veje kun anlægges, hvor de fysiske forhold og trafikmængden er egnet til det, derfor er det ikke veje, man vil se alle steder. Men når 2 minus 1 veje bruges de rigtige steder, er det en fin vejtype, der forbedrer sikkerheden på vejen.

Vi har i Assens kommune 2 minus 1 veje

• Fuglebakken, 5610 Assens
  • Sandager Kirkevej, 5610 Assens
  • Skelvej, 5610 Assens