icon-Trafik-og-veje

Trafik og veje

Aktuelt vejarbejde

Assens by

Assens Kommune har nu sat gang, i de fysiske arbejder for, at etablere det nye vejforløb langs Søndre Ringvej i Assens By.

For at dette arbejde kan gennemføres, er der i kortere eller længere perioder behov for at lukke for civil trafik langs Søndre Ringvej.

Dette betyder, at der i forskellige perioder vil være omkørsler af forskellige karakter.

Det tilstræbes at omkørselsperioderne er så korte som muligt, så de medførte gener holdes på et absolut minimum.

Projektleder Erik Nielsen ved Assens Kommune, vil gøre alt hvad der står i hans magt for at de trafikale ”udfordringer” opleves så skånsomme som overhovet muligt. Samtidig håber Assens Kommune på en vis forståelse for, at anlægget er nødvendigt for, at realisere de visions planer som Assens Byråd har for Assens Havnefront.

I de perioder, hvor trafikafviklingen på langs ad Søndre Ringvej er lukket for kørende trafik, vil bilister blive henvist til Skovvej/Damgade eller via Krabbeløkkevej forbi værftet.

Nu begynder vi, at bygge første del af Fremtidens Assens. I tre etaper med Udviklingsområde, Multitek og Havneplads samt ombygningen af Søndre Ringvej.

Faseoversigt - Ombygningen af Søndre Ringvej i Assens by med start i det blå område

Bådebyggervej, 5610 Assens – vejen lukkes

Lukning af Bådebyggervej i forbindelse med omlægningen af Søndre Ringvej.

Der er skiltet med omkørsel.

Arbejdsperiode 5. oktober 2021 – 31. marts 2022

Bådebyggervej lukkes

Søndre Ringvej, 5610 Assens – omlægning af Søndre Ringvej i centrum

Nu pågår omlægningen af Søndre Ringvej, det blå område som kan ses på oversigtskortet under infoteksten.

Søndre Ringvej spærres fra Assens Rådhus og til ud for Strandmølleskolen. Det er åben for parkering ved SuperBrugsen.

Der er skiltet med omkørsel.

Lastbiler til DLG skal via Kildensmindevej. Øvrige lastbiler skal via Østre Ringvej og syd om Assens by.

Bemærk venligst omkørselsplan for cyklister.

Arbejdsperiode 6. december 2021 – 8. april 2022

Her kan du se kortene som pdf

Søndre Ringvej spærres fra Assens Rådhus til ud for Strandmølleskolen
Søndre Ringvej spærres fra Assens Rådhus til ud for Strandmølleskolen – omkørselsplan for cyklister

Ny Adelgade, Assens - spærres

Der graves for ny kloak, vand, fiber og fjernvarme i Ny Adelgade 13-57, så vejen er spærret og der er omkørsel.

Arbejdsperiode 8. juni 2021 – 23. februar 2022

Udvidelse af Fynske Motorvej - Nr. Aaby til Odense V

Udvidelse af Fynske Motorvej til tre spor er i gang på strækningen mellem Odense V og Gribsvad, som ligger ved afkørsel 55 Aarup.

Udvidelsen af første etape forventes afsluttet i 2021.

Anden etape går fra Gribsvad til Nørre Aaby, og den er færdig med udgangen af 2022.

Kontakt Trafik