icon-Sundhed-og-sygdom

Sundhed og sygdom

Lær at tackle angst og depression - for voksne

Har du symptomer eller en diagnose på angst og/eller depression, kan kurset give dig inspiration til, hvordan du kan tackle dine problemer og udfordringer

Hvis du lever med angst og depression, kan det have konsekvenser for dit liv både arbejdsmæssigt, socialt og praktisk. På kurset er der fokus på, hvordan du tackler de problemer og udfordringer, der følger, så det er dig - og ikke dem - der styrer dit liv.

Kurset indeholder

Der er to frivillige instruktører på, som har personlig erfaring med angst og/eller depression. De ved derfor, hvordan angst og depression kan være med til at sætte begrænsninger i hverdagen.

Kurset veksler mellem oplæg fra instruktørerne, erfaringsudveksling, øvelser og individuelt arbejde.

På kurset arbejdes med emner som:

• håndtering af symptomer som fx træthed, tristhed og uro
  • bedre kommunikation
  • forebyggelsesstrategier
  • håndtering af fysiske og psykiske smerter og træthed
  • problemløsning
  • at spise sundt
  • muskelafspænding
  • fysisk aktivitets betydning for humør
  • triggere og advarselssignaler for tilbagefald

Kurset er gratis for dig, der er over 18 år og bosat i Assens Kommune, og som oplever symptomer på angst og/eller depression.

Kurset kører over 7 mødegange á 2½ time. Næste kursus starter mandag den 29.  april, kl. 9.30 - 12.00 på Kompasset i Assens.

Vi skal gøre opmærksom på, at der forud for kurset vil blive foretaget en forsamtale, så vi sikrer, at kurset er det rette tilbud for netop dig.

Kontakt Sundhedskonsulent Lene Puggaard Madsen

Tlf: 64 74 71 62, mobil 23 82 39 22