icon-Sundhed-og-sygdom

Sundhed og sygdom

Lær at tackle angst og depression - for unge mellem 15 - 25 år

Oplever du symptomer på angst og/eller depression fx. nedtrykthed, tristhed, træthed uro, tankemylder, nervøsitet eller bekymringer?

Gør symptomer din hverdag svær? Har du for eksempel svært ved at klare uddannelse, arbejde eller at være sammen med andre? Så kan kurset "lær at tackle angst og depression" være det rigtige for dig.

Kurset henvender sig til dig, der er mellem 15 og 25 år, bosat i Assens Kommune, og har symptomer på angst og/eller depression.

På kurset lærer du

• at tackle angst og depression
  • at arbejde med at gøre de ting, du gerne vil
  • at blive bedre til at hjælpe dig selv
  • at klare situationer, der er svære
  • at blive bedre til at være sammen med andre
  • at løse problemer
  • at træffe svære beslutninger

Sådan foregår det

Kurset er for dig, der er mellem 15 og 25 år og oplever tegn på angst og/eller depression.

Kurset er gratis og varer 7 uger, hvor I mødes 2½ time én gang om ugen.

• I er 12 - 14 på holdet
  • Der er to instruktører, som selv kender til at have angst og depression
  • Du kan nøjes med at lytte, hvis du har det bedst med det

Tid og sted

Vi planlægger løbende nye kursustilbud i hele kommunen og vi vender gerne tilbage til dig, når der kommer kurser i din by.

• Kursusstart: tirsdag den 15. marts 2022, formiddag.
  • Sted: Nørregade 42, 5620 Glamsbjerg

Tilmelding og yderlige information

Har du spørgsmål til vores tilbud, eller vil du gerne tilmelde dig, så ring eller skriv til os.

Kontakt Sundhedskonsulent Mia Pedersen