icon-Sundhed-og-sygdom

Sundhed og sygdom

ON-LINE sundhedstilbud i Coronatider

På grund af Covid-19 har vi ændret en del af vores almindelige kurser til ON-LINE-kurser, så du stadig kan få hjælp til at leve et sundere liv.

For at deltage på nedenstående kurser skal du have en PC, smart-telefon eller tablet med kamera og en stabil internetforbindelse. Du kan få telefonisk hjælp til at logge på de relevante platforme inden opstart, hvis du har brug for det.

Nedenfor kan du finde kortfattet information om planlagte kurser. Du kan få mere information om de enkelte kurser ved at ringe til os eller du kan sende os en mail via ”sikker post” nederst på siden.

ON-LINE sundhedstilbud

 • Rygestopskursus for dig, der er klar til at stoppe med at ryge. Du behøver ikke være røgfri inden opstart, men klar til at stoppe efter 2 mødegange. Du får støtte og opbakning til at forberede dit rygstop, hjælp til at holde dig røgfri, ideer til hvordan du tackler din rygetrang, viden om afhængighed, abstinenser og nikotinerstatning, samt indblik i egne rygevaner.

  Der er opstart for næste hold den 21. januar kl. 10 og kurset forløber over 6 uger med 5 mødegange af 1-1,5 time.

  Kontakt: Mia Pedersen 64 74 67 64 / 21 84 54 25 eller Susanne Kristensen 64 74 67 63 / 20 23 65 22

 • Er et kursus for dig, der oplever symptomer på stress eller depression.

  Hver mødegang vil der være et oplæg (herunder øvelser og fælles snakke) omkring håndtering af stress og depression.

  Efter den første time, er der indlagt en gåtur og mødet afsluttes hver gang med mindfulness eller stressreducerende yogaøvelser.

  Kurset løber over 6 mødegange a 2½ times varighed en gang om ugen. Næste opstart, ved nok tilmeldinger, er den 2. februar kl. 12.

  Inden opstart deltager du på et informations-/opstartsmøde.

  Kontakt: Helle Thode 64 74 71 66 / 24 97 12 79

 • Kurset er for dig, der oplever symptomer på stress og depression. Du lærer at kontrollere symptomer som uro, træthed eller tristhed. Du lærer også at tackle andre udfordringer som fx isolation, eller når andre har svært ved at for­stå, hvordan du har det. Du får redskaber som kan fungere som din mentale værktøjskasse, som du altid har med dig og du får også et frirum til at dele erfaringer og tanker med andre, der har det lige som dig.

  Kurset starter den 11. februar og forløber over 7 uger med 1½ time pr. gang, fra kl. 9:30-11.

  Kontakt: Susanne Kristensen 64 74 67 63 / 20 23 65 22

 • Kurset er for dig, hvis du er over 18 år og har et BMI omkring eller over 30. Du kommer til at arbejde med ændringer af dine kost-, tanker- og motionsvaner, ud fra forskellige afprøvelser via et fællesskab med de andre deltager.

  Kurserne opstartes i januar og februar.

  Kontakt: Mads Schjønning 64 74 68 34 / 23 61 25 76

Du er også velkommen til at sende en mail til  sundhedskonsulenterne