icon-Sundhed-og-sygdom

Sundhed og sygdom

Kroniske smerter

Har du problemer med kroniske smerter?

Assens Kommune afholder kurset "Lær at tackle kroniske smerter". Det afholdes 2 gange årligt.

Kurset henvender sig til dig, der er over 18 år, bosat i Assens Kommune, og der lider af kroniske eller langvarige smerter. Smerterne kan fx optræde som hovedpine, have relation til muskel- og skeletlidelser elle være opstået som følge af en ulykke. Også pårørende kan deltage.

Formålet med kurset er at give dig inspiration til, hvordan du kan leve et godt liv, selv om du har kroniske smerter. På kurset er der fokus på at tackle de problemer og udfordringer, der følger af kroniske smerter, således det er dig – og ikke smerterne - der styrer dit liv.

Hvordan foregår det?

Man mødes på kurset en gang om ugen i 2 ½ time, 6 uger i træk, hvor der veksler mellem oplæg, øvelser og erfaringsudveksling. Kurset ledes af to instruktører, som er uddannet til at lede kurset. Derudover har de begge selv erfaring med smerter og ved derfor, hvordan det føles, når smerter giver begrænsninger i hverdagen.  

Kurset er gratis, og alle deltagere får udleveret en bog om kroniske smerter.

Underviserne er frivillige og kender selv til et liv med kroniske smerter.

Tid og sted

  • Kursusstart: tirsdag den 1. november 2022 kl. 10:00-12:30
  • Niels Kjærbyes Vej 9, Assens

Ring til Susanne

Har du spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig, så ring til sundhedskonsulent Susanne Kristensen.

Mobil: 20 23 65 22

Vi planlægger løbende nye kursustilbud i hele kommunen og vi vender gerne tilbage til dig, når der kommer kurser i din by.

Kontakt Sundhedskonsulent Susanne Kristensen

Tlf: 64 74 67 63
Mobil: 20 23 65 22

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.