icon-Sundhed-og-sygdom

Sundhed og sygdom

Job og sygdom

LÆR AT TACKLE job og sygdom er et kursus for dig, som er udfordret i at passe et job på grund af sygdom. Måske er du sygemeldt eller uden job. Du kan også gå på arbejde, men opleve, at din sygdom gør det meget svært at overskue både job og resten af hverdagen.

Kurset henvender sig til dig, der er over 18 og som kan du sige ja til noget af følgende?

  • Du savner overskud i din hverdag
  • Du er frustreret eller bekymret over din sygdom
  • Du vil gerne have kontrol over din sygdom og jobsituation

Kurset gør dig bedre rustet til at arbejde, selv om du har en sygdom. I løbet af kurset får du en række selvhjælpsværktøjer, som hjælper dig med at få mere kontrol over dine symptomer og udfordringer. Du bliver også klædt på til at tale med arbejdsgiver og jobcentret om, hvordan I kan tilrettelægge dit arbejdsliv i forhold til det, der passer til dig.

Hvordan foregår det?

Vi mødes én gang om ugen i 2 ½ time 6 uger i træk. Der er typisk 12-16 deltagere på et hold. Programmet for hver kursusgang ligger fast. Undervisningen ledes af to instruktører, som har gennemført en særlig uddannelse og som selv har erfaring med langvarig sygdom og derfor ved, hvordan du har det.

Forløbet er praktisk orienteret og veksler mellem oplæg fra instruktørerne, øvelser og erfaringsudveksling. Blandt andet afprøver du en række selvhjælpsværktøjer, som du kan bruge på egen hånd efter kurset.

Kurset er gratis, og alle deltagere får udleveret en bog om at tackle en hverdag med job og sygdom.

Forud for tilmelding, skal du have en kort samtale med en sundhedskonsulent for at sikre, at kurset er egnet for dig.

Tid og sted

  • Kursusstart: tirsdag den 9. august 2022, kl. 10.00 - 12.30
  • Adresse: Niels Kjærbyes Vej 9, 5610 Assens

Vi planlægger løbende nye kursustilbud i hele kommunen og vi vender gerne tilbage til dig, når der kommer kurser i din by.

Kontakt Sundhedskonsulent Susanne Kristensen

Tlf: 64 74 67 63
Mobil: 20 23 65 22

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.