icon-Omsorg-og-støtte

Omsorg og støtte

Center for senhjerneskade

Center for senhjerneskade (CSA) er et center for voksne med erhvervet hjerneskade. Borgerne har pådraget sig middelsvære til svære skader i hjernen. Årsagerne er meget forskellige fra adskillige sygdomme i CNS til traumatiske hjerneskader.

CSA består af et bosted og et neuropædagogisk team og en hjerneskadekoordination. Bostedet modtager borgere til både midlertidig rehabiliteringstilbud og til et permanent botilbud. Neuropædagogisk team tilbyder neuropædagogisk støtte udført af et tværfagligt sammensat team, som kører ud til borgere i egen bolig. Hjerneskadekoordinationen koordinerer indsatser og forløb.

CSA ligger i rolige og naturskønne omgivelser i Vissenbjerg tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport, skov og motorvej. CSA er indrettet med gode adgangsforhold for svært handicappede kørestolsbrugere. Bygningen er moderne, lys og venlig. 

Bostedet har 8 lejligheder til længerevarende ophold og 1 lejlighed til korterevarende ophold. Lejlighederne har et tekøkken med spiseplads, stue, soveværelse og stort badeværelse samt egen terrasse. CSA har skønne fællesarealer med stort fælles køkken og stue, gode træningsfaciliteter og en stor fælles terrasse.

På CSA Duedalen møder vi borgere med en neurorehabiliterende tilgang, som er den grundlæggende metode i indsatsen. Formålet med indsatsen er at støtte voksne personer med erhvervet hjerneskade i at opnå mest mulig selvstændighed og livskvalitet i hverdagen.

CSA tilbyder forskellige aktiviteter i og uden for huset. Vi har kreativitetsdage, ergo- og fysioterapeutisk træning og andre fysiske aktiviteter, socialt samvær mm.

Lovgivning

Almenboligloven § 105

Serviceloven § 107 og § 85

Adresse

Center for senhjerneskade
Duedalen 80 A1 
5492 Vissenbjerg

Konst. leder Thomas Roesbjerg-Simonsen 
Tlf.: 64 74 77 31 / 23 60 52 18

Læs mere på Tilbudsportalen.

Kontakt Center for senhjerneskade - Botilbuddet Duedalen

Tlf: 64 74 77 30

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.