Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Job og ledighed Tilbud til dig Klar, parat, start

Klar, parat, start

Fokus på at finde en virksomhedspraktik

Klar, parat, start er et tilbud til dig, der skal i en virksomhedspraktik i forbindelse med dit
sygedagpengeforløb, jobafklaringsforløb eller ressourceforløb. I forløbet får du alt den hjælp og støtte fra virksomhedskonsulenterne, du har brug for til at finde din egen praktik.

Du forventes, at engagere dig i forhold til at finde en praktik; at du selv er opsøgende enten telefonisk, pr. mail eller besøg, og at du benytter dig af den sparring og vejledning, der stilles til rådighed for dig.

Sådan bliver du tilmeldt

Du aftaler med din beskæftigelsesrådgiver, at du gerne vil tilknyttes Klar, Parat, Start, og I udfylder sammen et henvisningsskema, der beskriver den praktik, du har brug for støtte til at finde.
Du vil modtage en indkaldelse, hvor du bliver informeret om tid og sted for opstart.

Sådan foregår det

Undervisningen foregår alle tirsdage kl. 13.00 - 15.00 på
Kompetencecenter Kompasset på adressen Niels Kjærbyes Vej 9, 5610 Assens.
Bus 110-111, 130-132 samt 151-152 stopper lige udenfor. Find tider på fynbus.dk

Når du starter, skal du medbringe dit henvisningsskema, dit CV (opdateret) og gerne din egen computer.

Du bliver klædt på i forhold til at tage kontakt til en arbejdsgiver, bliver skarp på italesættelse af dine særlige behov i forhold til arbejdsmarkedet, bliver opdateret på viden om arbejdsmarkedet samt opdateret på viden om, hvilke jobområder det er relevant at søge praktik inden for - specielt for dig.

Når du har fundet en mulig virksomhedspraktik, kontakter du en af konsulenterne fra Klar, Parat, Start med oplysninger om virksomheden og kontaktperson. Såfremt praktikken godkendes af konsulenten, bliver du tilknyttet en fast virksomhedskonsulent, som kontakter arbejdsgiver og aftaler et fællesmøde, hvor I sammen aftaler alle praktiske forhold omkring praktikken (arbejdstid, skånehensyn, startdato mv.).

Din virksomhedskonsulent vil under hele praktikken stå til rådighed for vejledning og støtte, sikre tæt opfølgning med dig og arbejdsgiver, og sørger samtidig for at praktikken dokumenteres.

Undervisningsteam

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Nyttige links