icon-Job-og-ledighed

Job og ledighed

Sygedagpenge

Hvis du ved din sygemelding oplyser, at du forventer at være sygemeldt i mere end otte uger, har dit jobcenter pligt til at følge op på din sygemelding senest otte uger fra din første sygedag. Sammen skal I lægge en plan for, hvordan du kan fastholde dit job eller igen komme til at stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Du kan se mere om sygedagpengeforløbet i info-filmen nedenfor. Læs også om Fast Track, hvor du og arbejdsgiver kan få tidligere opfølgning på din sygemelding.

Fra torsdag den 28. maj 2020 har du igen mulighed for at komme i Jobcenter Assens i Glamsbjerg eller Verninge / Ungeenheden i Glamsbjerg, hvis du har behov for at ansøge om kontanthjælp eller uddannelseshjælp.

I forbindelse med alle andre henvendelser, er det vigtigt, at du har aftalt en tid med os først.
Det bliver nemlig ikke helt som før Covid-19, da vi fortsat skal udvise samfundssind og holde afstand – og det vil vi gerne have din hjælp til, når du kommer på Jobcentret / i Ungeenheden.
Derfor er det Jobcentret / Ungeenheden der afgør om din kontakt med os, skal være digital, telefonisk eller ved personligt fremmøde.

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Kontakt Arbejdsfastholdelse

Åbningstider:
Mandag - Onsdag 8 - 15
Torsdag 8 - 17
Fredag 8 - 13

Tlf: 64 74 70 59 #1

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.