icon-Omsorg-og-støtte

Information om Corona/Covid-19

Sådan tilmelder du dig til ”restvaccine”

Om onsdagen tilbyder Region Syddanmark vaccination mod COVID-19 i Assens Kommune. På de dage, hvor der er vaccination i Assens Kommune, har du mulighed for at skrive dig op til eventuel restvaccine i Assens.

På region Syddanmarks hjemmeside kan du tilmelde dig en restvaccineliste.

Restvaccinelisterne bruges når vaccinationscentrene er ved at afslutte dagens vaccinationer, og der er eventuelle vacciner i overskud.

Region Syddanmark tilbyder vaccination mod COVID-19 i Assens Kommune om onsdagen.

Tilmelding til Region Syddanmarks restvaccinelister kan ske på vaccinationsdagen i tidsrummet 7.00 – 12.00.

Du kan få mere information og tilmelde dig en restvaccineliste (i Assens eller andre steder) via Region Syddanmarks hjemmeside.