icon-Omsorg-og-støtte

Information om Corona/Covid-19

Tilbud til unge

Tilbud fra frivillige organisationer

Ung på Linje og Ung Online

BørneTelefonen – også til andet end corona

BørneTelefonen er rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte. Hver dag, året rundt sidder frivillige rådgivere klar til at lytte og rådgive dig om dine problemer, store som små.
På BørneTelefonen kan du vælge, om du vil tale med en voksen eller med andre børn.

Få svar på mange spørgsmål om corona-virus

Måske har du spørgsmål til corona-virus store som små. BørneTelefonen har samlet en masse spørgsmål, og svarene er lavet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen.

SletDet – ring, skriv, chat eller chat med chatbot

Du kan selv vælge, om du vil ringe, skrive, chatte eller ”tale med” chatbotten. Det er Red Barnet, der står bag SletDet.

Tilbud fra Assens Kommune

Trivselslinjen

PPR og Sundhedsfremme tilbyder frem til sommerferien telefonisk rådgivning på Trivselslinjen til børn, unge og forældre samt til personale omkring børn og unge mellem 0-18 år i Assens Kommune.

For familier, men også for børn og unge:

Assens Kommunes tilbud om ”Åben anonym rådgivning”

Vi kan alle have problemer i familien, og nogle gange vokser de sig for store, eller det ser ud til, at de låser sig fast. Så kan det være en hjælp at tale med et andet menneske. Familiehuset tilbyder anonyme samtaler. De er gratis.

SSP i Assens Kommune hjælper børn og unge

SSP er et tværfagligt samarbejde mellem skolerne, socialforvaltningen og politiet. SSP-medarbejdernes overordnede formål er at forebygge kriminalitet for kommunens børn og unge, igennem en tidlig indsats rettet mod en øget trivsel.

Både forældre og børn og unge er velkommen til at kontakte SSP.

Er der problemer med misbrug af alkohol eller stoffer?

Du kan helt anonymt og gratis henvende dig til Assens Misbrugscenter.