icon-Omsorg-og-støtte

Information om Corona/Covid-19

Kultur og fritid

Aktuel status i Corona-perioden.

27.10.2020

Krav om mundbind eller visir på bibliotekerne

Vær opmærksom på, at du fra torsdag d. 29.10.2020 skal du bære mundbind eller visir på bibliotekerne.

 

22.06.2020

Hjælpepakker til kultur- og fritidsområdet

Assens Kommune åbner nu for økonomisk hjælp til kultur- og fritidsområdet. Foreninger, kulturinstitutioner og andre kan søge hjælp til driftsudgifter og projekter i forbindelse med COVID-19 situationen.

07.06.2020

Aftale om yderligere genåbning af indendørs idræts- og foreningsliv

Aftale om yderligere genåbning af indendørs idræts- og foreningsliv, som ikke allerede er omfattet af åbning samt alle lokaler, hvor der udøves idræts- og fritidsaktiviteter, herunder spillehaller, lege- og badelande, svømmehaller og træningscentre.

28.05.2020

Musikskolen er åbnet igen

Onsdag d. 27. maj genåbnede musikskolen i hele Assens Kommune. Der er i første omgang tale om soloundervisning, gruppeundervisning samt enkelte hold. Undervisningen foregår i musikskolens tre egne huse på Tobaksgaarden, i Fyrtårn Tommerup og i Huset i Glamsbjerg samt på skoler i hele kommunen. Musikskolen følger nationale krav til sikkerheden, og eleverne kan derfor trygt vende tilbage.

Det betyder, at vi nu ved, at Assens Musikskole kan tilbyde almindelig undervisning straks efter sommerferien. Musikskolen har forlænget tilmeldingsperioden, så alle, der har lyst at gå i musikskole, kan nå at tilmelde sig på assensmusikskole.dk

14. maj 2020

Bibliotekerne

AssensBibliotekerne genåbner i alle seks filialer mandag den 18. maj 2020, men med forskellige restriktioner. For eksempel må der kun være åbent for ind- og udlån, og du må ikke selv finde dine bøger.

På AssensBibliotekernes hjemmeside kan du finde svar på de fleste spørgsmål om genåbningen.

11. maj 2020

Bibliotekerne

I forbindelse med den gradvise genåbning af Danmark fase 2, er der mulighed for, at bibliotekerne kan åbne op igen fra den 18. maj for ind- og udlån af bøger. Bibliotekerne går derfor nu i gang med at lave en plan for, hvordan de kan åbne op på forsvarlig vis.

07. maj 2020

Udendørs idræts- og foreningsliv

Idræts- og foreningsliv må starte op igen - udendørs og med forbehold

De kommunale anlæg for idræts- og foreningsaktivitet bliver åbnet fra og med fredag den 8. maj.

- - - - -

På grundlag af regeringens udmelding opfordrer Assens Kommune foreningerne til at lukke ned for alle aktiviteter, såvel indendørs som udendørs, hurtigst muligt og senest fra fredag den 13. marts 2020.

Vi anbefaler ligeledes, at generalforsamlinger, kompetenceudviklingskurser og lignende aktiviteter udskydes.

Det betyder også, at foreninger, der bruger kommunale lokaler, ikke må bruge ellers anviste lokaler i perioden fra den 13. marts og indtil videre til 7. juni 2020.

Konkret er følgende institutioner lukket:

  • AssensBibliotekerne
  • Assens Musikskole
  • Museum Vestfyn
  • Tobaksgaarden
  • Alle haller i Assens Kommune

Listen vil løbende blive opdateret.