icon-Omsorg-og-støtte

Information om Corona/Covid-19

Isolation ved påvist COVID-19

Hvis du er blevet smittet med COVID-19, skal du holde dig isoleret hjemme eller i et frivilligt isolationsophold uden for hjemmet.

Selvisolation på den Fælles Fynske Isolationsfacilitet

På Fyn er de fynske kommuner gået sammen om at lave en fælles, fynsk enhed for selvisolation. Det betyder, at alle fynske borgere, der skal i selvisolation ifm. corona, vil få tilbudt ophold på en kommunal selvisolationsplads.

Til dig, som er smittet med ny coronavirus og skal på frivilligt isolationsophold

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, du kan have, hvis du har fået tilbud om et frivilligt isolationsophold uden for eget hjem, fordi du er smittet med ny coronavirus.

Pjecen er oversat til arabisk, engelsk, farsi, færøsk, grønlandsk, kurdisk, polsk, rumænsk, somali, tigrinya, tyrkisk, urdu.

Retningslinjer for isolation ved påvist COVID-19

Disse retningslinjer har til formål at beskrive rammer for frivillig selvisolation af personer uden eller med milde symptomer med påvist smittet med ny coronavirus.

Information in other languages

Corona/COVID-19 English - العربية (arabisk) - فارسی (farsi) - polski - türk -اردو (urdu) - kurdî - somali - ትግርኛ (tigrinya)