icon-Omsorg-og-støtte

Information om Corona/Covid-19

Hold dig opdateret om situationen!

Der findes en række gode informationskilder, som du kan bruge, til at holde dig opdateret om Corona-situationen.

Landsdækkende information

De nationale myndigheder har oprettet en fælles informations-side, hvor du kan holde dig orienteret.

Coronasmitte.dk

Coronasmitte.dk er de danske myndigheders fælles hjemmeside i indsatsen mod COVID-19.

Coronasmitte.dk er myndighedernes fælles hjemmeside, hvor du kan orientere dig om udbruddet af coronavirus i Danmark og myndighedernes indsats mod COVID-19.

På hjemmesiden finder du de seneste nyheder, nøgletal og udmeldinger fra myndighederne, og du får svar på aktuelle spørgsmål i forhold til, hvad regeringens tiltag mod COVID-19 betyder for dig som borger eller virksomhed. Du finder også links til de enkelte myndigheder, hvis du har brug for flere informationer. Og så kan du downloader materialer, som fx plakater og infografikker.

Coronasmitte.dk administreres i regi af Rigspolitiet og drives i samarbejde med de øvrige danske myndigheder.

Daglige smittetal

De daglige nøgletal for covid-19 findes på SSI's interaktive dashboard, hvor de opdateres kl. 14. Nøgletallene omfatter daglige ændringer i antal prøver, antal testede personer, bekræftede tilfælde, dødsfald, nye indlæggelser og overstået infektion samt ændring i relation til hospitalskapaciteten. Man vi ligeledes kunne se de samlede tal.

Se hvor mange smittede der er i Assens Kommune og resten af landet:

Situationen i Assens Kommune

Du kan også få løbende opdateringer på vores kanaler: