icon-Omsorg-og-støtte

Information om Corona/Covid-19

Frivilligt isolationsophold uden for hjemmet

Hvis du er smittet med corona, er i risiko for at være smittet eller indrejser til Danmark fra udlandet skal du gå i selvisolation. Det betyder også, at du skal holde afstand til de personer, du bor sammen med.

Hvis du ikke har mulighed for at holde tilstrækkelig afstand til andre i din husstand, fx fordi din bolig er meget lille eller du deler husstand med personer, som er i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb ved COVID-19, kan du kontakte kommunen, som vil vurdere, om du kan få tilbudt et frivilligt isolationsophold uden for hjemmet.

Hvis du er smittet med COVID-19, er i risiko for at være smittet eller indrejser til Danmark fra udlandet - og ikke har mulighed for at holde dig isoleret hjemme - skal du ringe til Assens Kommune.

• Inden for almindelig åbningstid (mandag - fredag kl. 8-15) skal du ringe til tlf. 64 74 71 88 eller tlf. 64 74 70 98.
  • Uden for almindelig åbningstid skal du ringe til tlf. 64 74 77 50.

Her vil du snakke med en visitator, som vurderer, om du opfylder kriterierne for at blive visiteret til et frivilligt isolationsophold, og som vil fortælle dig mere omkring de praktiske forhold.

Yderligere information coronavirus og selvisolation

Du kan læse mere om selvisolation og frivilligt isolationsophold uden for hjemmet på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Krav om isolation mv. efter indrejse i Danmark fra udlandet

Der gælder særlige regler i forbindelse med indrejse i Danmark fra udlandet.