icon-Dine-medarbejdere

Handicap, psykiatri og misbrug

Veteran

Er du krigsveteran, eller pårørende til en veteran, kan du, her fra siden, finde information om, hvor du kan få rådgivning, støtte og vejledning.

Assens Jobcenter og veteraner

Veterankoordinator Carsten Bøttzau tilbyder målrettet vejledning til veteraner i forhold til arbejdsfastholdelse og tilknytning til arbejdsmarkedet.
Carsten Bøttzau tilbyder også generel vejledning til veteraner og deres pårørende med henvisning til forskellige aktuelle tilbud og tiltag.

Du kan også læse om aktuelle tilbud til krigsveteraner bosiddende i Assens Kommune på Facebook-siden:
Veterankoordinator Assens

På Facebook-siden reklameres for nogle af de tilbud, som bl.a. arrangeres af Danske Veteraner, Veteranhjemmet, Veteranstøtten eller Dansk Idrætsforening.
Har du behov for støtte til at deltage i arrangementerne, er du også velkommen til at kontakte Carsten Bøttzau.

Kontakt oplysninger Carsten Bøttzau:

Tlf.: 64 74 70 37

Mobil: 20 69 18 27

Mailadresse: cabot@assens.dk

Jobordning for veteraner

Nye muligheder for fysisk eller psykisk skadede veteraner. Jobordningen giver de veteraner, som står på kanten af arbejdsmarkedet, bedre mulighed for at få et aktivt arbejdsliv. Jobordningen kan således give fortrinsret til offentlige stillinger samt mulighed for, at arbejdsgiver kan søge en jobpræmie* på 50.000 kr. efter 26 ugers uafbrudt ansættelse med et gennemsnitligt timetal på minimum 15 timer pr. uge. 
Faktaark; Jobordning for veteraner

Veterancentret

Veterancentret tilbyder dig viden, støtte og netværk før, under og efter en udsendelse. Det gælder både hvis du er soldat, veteran eller pårørende.

På siden finder du også kontaktoplysninger til veteranforeninger m.v.

Veterancentrets døgntelefon: 72 81 97 00