icon-Flyt_byg-og-bo

Flyt, byg og bo

Varmeplan

Vi vil fremme den grønne omstilling og gøre Assens Kommune fri for opvarmning med fossile brændsler såsom olie og naturgas.

På nedenstående links kan du læse mere om, hvilke varmeløsninger du kan skifte til, og hvilke tilskud du kan søge, hvis du opvarmer din ejendom med olie eller naturgas og gerne vil omstille til mere bæredygtig varme.

For at hjælpe den grønne omstilling af varmesektoren på vej, er vi ved at udarbejde en varmeplan. I det ligger, at vi er ved at gennemgå kommunen for at udpege, hvilke olie- og naturgasforsynede områder, der kan blive forsynet med fjernvarme, og hvilke områder vi anbefaler henholdsvis individuelle og kollektive varmeløsninger. For at gøre varmeplanen så overskuelig som mulig, vil den blive udmøntet i et kort, hvor du vil kunne se:

  • Hvor der er etableret fjernvarme
  • Hvor fjernvarmeselskaberne arbejder på et projektforslag for udrulning af fjernvarme
  • Hvor vi vurderer, der er potentiale for en fælles, lokal varmeløsning
  • Hvor vi anbefaler individuelle varmeløsninger
Vi har et mål om, at vi i Assens Kommune i 2030 er foran de nationale mål for den grønne omstilling. Det betyder, at vi har en ambition om at reducere CO2-udledningen med 80 % sammenlignet med vores udledning i 1990 og være helt CO2-neutrale senest i 2050.

 

Når varmeplanen er færdig, vil du kunne se kortet herunder.

Kontakt Plan

Tlf: 64 74 75 20

Send almindelig e-mail
Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.