icon-Flyt_byg-og-bo

Flyt, byg og bo

Tilskudsordninger

Bygningspuljen

Du kan søge om tilskud til at optimere din ejendom, så du sparer energi. Tilskuddet kommer fra Bygningspuljen, som administreres af Energistyrelsen. Du kan søge tilskud til energiforbedring af din virksomhed og helårsbolig, hvad end du bor i hus eller lejlighed. Du kan søge tilskud til:

  • Konvertering til varmepumpe
  • Isolering (energimærke E, F og G)
  • Udskiftning af vinduer (energimærke E, F og G)
  • Optimering af husets drift (energimærke E, F og G)


Du skal søge tilskuddet før, arbejdet påbegyndes – det vil sige, før du indkøber materialer eller laver aftaler med nogen om at udføre arbejdet. Arbejdet må først sættes i gang efter, Energistyrelsen har givet tilsagn om tilskud.

Læs mere om Bygningspuljen, og søg tilskud her.

 

Skrotningsordningen

Hvis du ønsker at erstatte dit olie- eller gasfyr med en varmepumpe på abonnement, kan Skrotningsordningen være noget for dig. Med en varmepumpe på abonnement betaler du for oprettelse, månedligt abonnement og dit forbrug. Det er udbyderen af varmepumpen, der søger tilskuddet. Hvis det lyder som noget for dig, kan du kontakte en af leverandørerne på Energistyrelsens hjemmeside, som du finder her.

 

Afkoblingsordningen

Med Statens afkoblingsordning kan du søge om at få dækket udgiften til at blive koblet af gasnettet. Du kan ansøge Afkoblingsordningen, når der er en pulje åben, og du opfylder ordningens kriterier. Du søger via Evidas hjemmeside, hvor du også kan læse mere om ordningen.

 

Tilskud til omstilling til grøn energi

Private virksomheder inden for de fleste brancher kan søge tilskud til næsten alle typer projekter, der sparer energi. Tilskuddet dækker op til 50 % af omkostningerne. Læs mere om dine muligheder her.