icon-Flyt_byg-og-bo

Flyt, byg og bo

Digital tinglysning

I september 2009 trådte den nye lov om digital tinglysning (lov nr. 539 af den 8. juni 2006) i kraft, hvorved den digitale tingbog for fast ejendom er sat i drift via Tinglysningsrettens hjemmeside www.tinglysning.dk

De tidligere papirbaserede og manuelle arbejdsgange er afløst af digitale og automatiske sagsgange. Det betyder etableringen af en tinglysningsordning, hvor kommunikationen mellem Tinglysningsretten og anmeldere foregår digitalt. De nuværende papirbaserede tinglysningsdokumenter er afskaffet.

Post vedrørende tinglysning til Assens Kommune

Al elektronisk korrespondance, til kommunen, skal sendes via nedenstående link til Digital Post. Dvs. følgebreve fra borgere, advokater m.v. vedrørende færdigudarbejdede dokumenter, der ønskes godkendt og underskrevet af kommunen inden tinglysning.

De konkrete færdigudarbejdede dokumenter, der ønskes godkendt og underskrevet af kommunen inden tinglysning, skal indskrives direkte via Tinglysningsrettens hjemmeside www.tinglysning.dk.

For nærmere oplysninger henvises til følgende links m.v.:

Kontakt Byrådssekretariatet

Tlf: 64 74 75 00

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.